Fotbal intern

Daniel Niculae, pus pe fapte mari la întoarcerea la Rapid: ”Vor pleca săptămâna viitoare”

06.04.2021 | 14:58
Daniel Niculae pus pe fapte mari la intoarcerea la Rapid Vor pleca saptamana viitoare
Este oficial! Daniel Niculae se intoarce la Rapid Bucuresti: „Nico a revenit acasa”
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae s-a întors acasă. Fostul atacant al Rapidului a revenit oficial în Giulești şi va fi prezentat sâmbătă în noua funcţie.


Daniel Niculae anunţă schimbări masive la Rapid

UPDATE, 6 aprilie, ora 14:59 / Noul președinte al clubului Rapid București, Daniel Niculae, a susținut prima conferință de presă în noua funcție și a anunțat câteva plecări imediate de la gruparea giuleșteană.

ADVERTISEMENT

”Ziua de azi nu-mi aduce decât bucurie, nu pot spune că am plecat, am redevenit fan al acestei echipe, am revenit într-o funcție administrativă. Vrem să ducem clubul în prima ligă și să parcurgem toate etapele pentru a redeveni forța care nu am fost de demult.

Mi-aș fi dorit ca această conferință să o facem pe noul stadion, dar nu s-a putut. Știți foarte bine de ce am luat decizia de a veni abia acum, și de ce am plecat. Persoanele cu care nu am putut lucra probabil vor pleca săptămâna viitoare. Lucrurile se vor face pas cu pas, profesionist și cu multă dragoste.

ADVERTISEMENT

Este ce a lipsit în ultimul timp acestui proiect. Vor mai apărea schimbări, vor mai fi oameni care vor fi aduși în staff, voi forma o echipă pe care mă voi baza, toți vrem să ajutăm ca echipa să promoveze”, a declarat Niculae.


Știre inițială, 2 aprilie, ora 22:00

Fostul golgheter al Rapidului care a jucat nu mai puțin de șapte sezoane în tricoul Rapidului vine în Giulești să pună umărul la promovarea în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 38 de ani, fostul fotbalist s-a retras în 2018 în stil de mare atacant, după ce a marcat nu mai puțin de 40 de goluri în 31 de partide pentru giuleșteni, cu care a reușit promovarea în liga a treia.

Daniel Niculae este noul președinte al Rapid București

Conducerea clubului bucureștean a făcut anunțul oficial cu privire la întoarcerea în Giulești a „fiului risipitor”, Daniel Niculae, unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria recentă a clubului.

ADVERTISEMENT

Rapidul a reușit să redreseze situația în clasamentul Ligii 2 și luptă în continuare la promovare. Giuleștenii se află pe locul al patrulea, la doar trei puncte de liderul FC U Craiova și la doar un punct de Mioveni și Dunărea Călărași.

Astfel, fostul jucător al alb-vișiniilor va fi prezentat sâmbătă de la ora 11:00 în cadrul unei conferințe de presă: „NICO A REVENIT ACASĂ!”, a fost postarea de pe pagina de Facebook a clubului, unde s-a făcut anunțul inițial.

Daniel Niculae a refuzat oferta giuleștenilor în vară: „Nu pot lucra cu anumite persoane care se află la club”

Daniel Niculae surpindea vara trecută, când refuza Rapidul pentru prima oară în carieră, după ce nu a fost de acord să lucreze cu Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu, vicepreședintele clubului: „Nu pot lucra cu anumite persoane care se află la club. Domnul Nicolescu și Ovidiu. Nu știu dacă Ovidiu a plecat.

Am văzut că a făcut un pas în spate, dar din câte țin eu minte, un pas în spate a făcut și în Liga 4, când am fost eu acolo, și după 3-4 luni a făcut mai mulți pași în față. Zici că jucam «Dansul Pinguinului». Lucrurile trebuie să fie clare de la început până la final”, a fost declarația care încingea spiritele în Giulești în luna august a anului trecut.

Daniel Niculae a jucat nu mai puțin de 167 de meciuri în tricoul Rapidului pentru care a marcat 83 de goluri, unul dintre cei mai importanți marcatori din istoria clubului. Ba mai mult, a cucerit cu alb-vișinii titlul de campion în sezonul 2002-2003, Cupa României de două ori (2001-02, 2005-06) și Supercupa României (2002, 2003).

ADVERTISEMENT