Life

Este oficial! Simona Hapciuc și Albert de la Survivor România sunt împreună!

Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România au recunoscut, în sfârșit, că este ceva între ei!
19.08.2021 | 11:04
Este oficial Simona Hapciuc si Albert de la Survivor Romania sunt impreuna
Simona Hapciuc și Albert de la Survivor România și-au recunoscut relația.
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România au recunoscut pentru prima oară că între ei e mai mult decât o prietenie.

Faimoasa și fostul războinic s-au tot jucat cu declarațiile despre prietenia lor după ce s-au văzut, în urma terminării competiției.

ADVERTISEMENT

Simona i-a făcut campanie lui Albert în timp ce acesta era în concurs, toată lumea fiind surprinsă atunci de susținerea blondinei.

Simona Hapciuc și Albert de la Survivor România, dragoste cu năbădăi

După ce s-au văzut, cei doi și-au mărturisit că s-au atras fizic tot timpul, însă au dorit să treacă un timp pentru a se cunoaște mai bine.

ADVERTISEMENT

Se pare că a trecut suficient timp încât astăzi cei doi să afirme că este ceva între ei. Au pus capăt speculațiilor în acest fel, legate de viața lor personală.

Albert a spus că a atras-o fizicul Simonei, dar și felul ei de a fi. Băiatul a mărturisit că după ce a ajuns în țară a visat-o de mai multe ori, iar apoi au luat legătura.

ADVERTISEMENT

În momentul în care au ajuns în țară, Simona Hapciuc nu a vrut să fie pe aeroport să îl aștepte pe Albert Oprea ca să nu apară tot felul de interpretări.

Prima lor întâlnire a avut loc la o săptămână după ce concurenții show-ului de la Kanal D au ajuns în România. Gestul cu care Albert a cucerit-o pe Simona definitiv a fost un cadou pe care nu i l-a oferit ei, ci fiului ei, Dimitrie.

ADVERTISEMENT

„Există ceva între noi”

„Există ceva între noi”, au recunoscut cei doi foști concurenți de la Survivor România într-o emisiune de pe Youtube.

Cei doi au spus că a existat și în mment de impas în relația lor. Albert nu ar fi respectat o promisiune pe care i-a făcut-o Simonei. În cele din urmă, cei doi au rezolvat în mare parte problemele dintre ei.

Simona a spus care sunt lucrurile care îi plac cel mai mult la el. „Are o rezistență psihică ieșită din comun, este foarte manierat. Din ce am observat la el este că este și foarte familist”, a spus Hapciuc despre Albert Oprea.

Antrenoarea de fitness a enumerat și defectele pe care le-a observat la partenerul ei. A spus că uneori este prea plin de el și că are tendința de a nu se ține de cuvânt.

 

ADVERTISEMENT