Life

Este rugăciunea pe care trebuie să o spui pentru vindecare. Te ferește de boli și suferință

Rugăciunea pe care trebuie să o rostești pentru vindecare. Te apără de boli și suferință. Iată de câte ori trebuie să o spui.
25.05.2023 | 23:04
Este rugaciunea pe care trebuie sa o spui pentru vindecare Te fereste de boli si suferinta
Rugăciunea pe care trebuie să o spui pentru vindecare. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Rugăciunea care te poate feri de boli și care te ajută la vindecare. Trebuie să o rostești timp de mai multe zile pentru a-ți proteja sănătatea. Este o rugăciune foarte puternică și te ajută în perioadele cu greutăți.

Rugăciunea pe care trebuie să o spui pentru vindecare. De câte ori trebuie să o rostești

Atunci când oamenii se confruntă cu probleme de sănătate, în afară de a cere ajutorul medicilor, un alt lucru pe care îl fac este să comunice cu Dumnezeu. Rugăciunea reprezintă cel mai simplu mod de comunicare cu Cel de Sus.

ADVERTISEMENT

Prin intermediul rugăciunii, poți scăpa de necazuri. Atunci când traversezi perioade mai dificile, comunicarea cu Divinitatea te poate ajuta foarte mult.

Poți rosti o rugăciune în orice moment al zilei, oriunde ai fi. Acest mod de comunicare cu Dumnezeu te poate ajuta să te simți mai aproape de El și să-ți aline suferința atunci când ai probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Există o rugăciune despre care se spune că ar trebui rostită zilnic, timp de șapte zile, pentru a te vindeca de boli. În acest fel, toți sfinții vor ajuta persoana bolnavă să se simtă mai bine.

În plus, rugăciunea le aduce speranță, alinare și liniște sufletească celor care o rostesc. Dacă vei spune această rugăciune timp de șapte zile consecutiv, starea ta de sănătate poate fi mai bună.

ADVERTISEMENT

Este de menționat că nu trebuie să spunem rugăciuni doar atunci când avem parte de probleme. Acestea trebuie rostite și pentru a-I mulțumi Lui Dumnezeu atunci când ne este bine.

Această rugăciune te poate scăpa de boli și suferință

“O, sfântă ceată a celor care L-ați slujit pe Hristos, aducându-mi aminte de faptele voastre minunate, vă aduc laudă după cuviință: Bucurați-vă, stele ale cerului duhovnicesc! Bucurați-vă, împreună cu cetele îngerești! Bucurați-vă, lumânări ale Bisericii lui Hristos! Voi ați împărtășit neamului omenesc multime de vindecări minunate și, pentru aceasta, la voi alerg astăzi, nădăjduind că nu mă veți trece cu vederea.

ADVERTISEMENT

 Ajutați-mă să primesc tămăduire de la Hristos Dumnezeul nostru, Cel Ce v-a dat biruință în lupta cu trupul, cu patimile și cu poftele, Căruia Îi aduc smerita rugăciune: Doamne Iisuse Hristoase, Care i-ai rânduit pe sfinții Tăi drept mijlocitori ai cererilor oamenilor, arată-mi mila Ta și mie, păcătosului, care sunt încercat în focul durerilor, și dăruiește-mi vindecare trupească și sufletească.

Pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale și ale Sfântului Ioan Botezătorul, dascălul pocăinței; ale Sfinților, maritilori și întru-tot-lăudaților Apostoli; ale Sfinților mari dascali ai lumii și ierarhi Vasile cel Mare, Grigorie Cuvântătorul de Dumnezeu și Ioan Gură de Aur; ale celor între sfinți Părinții noștri Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei și Spiridon al Trimitundei, făcătorii de minuni; cu ale Sfinților Mari Mucenici Gheorghe, Purtătorul de biruință, Dimitrie, Izvorătorul de mir, Ioan cel Nou de la Suceava și Ioan Valahul; cu ale Sfinților Doctori fără de arginți Cosma și Damian, Chir și Ioan, Pantelimon și Ermolae, Samson și Diomid, Fotie și Anichit, Talaleu și Trifon; cu ale Sfântului Stelian, ocrotitorul copiilor; cu ale preacuvioșilor și de-Dumnezeu-purtătorilor părinților noștri: Grigorie Decapolitul, Nicodim de la Tismana, Visarion și Sofronie; cu ale preacuvioasei Maicii noastre Parascheva și ale tuturor Cuvioșilor Părinți și Cuvioaselor Măici, care s-au nevoit în dreapta credință.”

ADVERTISEMENT
Tags:
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
SURSE: Artiştii Coldplay, supăraţi şi dezamăgiţi după ce o parte a publicului l-a...
SURSE: Artiştii Coldplay, supăraţi şi dezamăgiţi după ce o parte a publicului l-a huiduit pe Babasha, la concert
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o...
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o femeie! Fosta soţie a lui Borcea a spus tot
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Se ia PERMISUL de CONDUCERE dacă ai această BOALĂ!
Se ia PERMISUL de CONDUCERE dacă ai această BOALĂ!
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Ilinca Vandici, la psiholog după divorț. Cum gestionează acum relația cu fiul său
Ilinca Vandici, la psiholog după divorț. Cum gestionează acum relația cu fiul său
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt...
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt distruși de durere: ”Îmi va fi atât de dor”
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion...
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion cu buletine de vot, în Sectorul 3
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei...
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei doi: „M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva”