Life

Este Smiley tentat să participe la Asia Express? Ce le-a dezvăluit fanilor iubitul Ginei Pistol

Smiley are un contract cu Pro TV de ani buni, dar chiar și așa este întrebat de internauți dacă are de gând să plece în altă parte.
01.11.2021 | 18:47
Este Smiley tentat sa participe la Asia Express Ce lea dezvaluit fanilor iubitul Ginei Pistol
ADVERTISEMENT

Cunosctul artist a fost chestionat în urmă cu ceva vreme de fanii din mediul online, care au fost curioși să afle dacă este tentat să participe la Asia Express de la Antena 1.

Iubitul prezentatoarei Gina Pistol a dat cărțile pe față și a vorbit despre eventuala plecare de la Pro TV pentru a se înscrie în competiția moderată timp de 3 sezoane de blondină.

ADVERTISEMENT

Smiley este categoric în această privință și recunoaște că nu este adeptul reality show-urilor în care este nevoit să plece departe de acasă o perioadă lungă de timp.

Smiley, concurent la Asia Express? Ce răspuns a oferit iubitul Ginei Pistol

„Probabil niciodată”, este răspunsul ferm oferit de Smiley pe pagina sa de Instagram, legat de participarea de la Asia Express.

ADVERTISEMENT

La rândul ei Gina Pistol a mărturisit că i-ar fi plăcut să facă parte dintr-o asemenea competiție, dar nu știa cine ar putea fi persoana cu care să facă echipă.

În cele din urmă frumoasa blondină a renunțat la idee și a ajuns să dea mai multe probe pentru postul de prezentatoare la Asia Express.

ADVERTISEMENT

„Eu știam formate din străinătate, chiar am vrut să patricip, dar mă frământa o întrebare: «Cu cine fac eu echipă?»

Este foarte important partenerul de joc, pentru că trebuie să fie un om care să te completeze și să te calmeze”, a spus iubita lui Smiley în emisiunea „Asia mai târziu”, moderată de Cuza și Emi, scrie a1.ro.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, gata să revină pe sticlă, după ce a devenit mamă

Vedeta a fost la cârma show-ului timp de 3 sezoane, în momentul de față emisiunea de la Antena 1 fiind moderată de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor.

Gina Pistol a fost nevoită să stea acasă în clipa în care a aflat că este însărcinată. Blondina a devenit mamă în martie 2021, iar acum se pregătește să revină pe sticlă.

Prezentatoarea va face în continuare parte din proiectul Asia Express. În plus, iubita lui Smiley va modera și show-ul culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

ADVERTISEMENT