Wenger aruncă bomba: ”Este una dintre candidatele la cîştigarea Ligii Campionilor”

Claudiu Melinte   
în Nicio categorie
08/10/2013, 10:39
Wenger aruncă bomba: ”Este una dintre candidatele la cîştigarea Ligii Campionilor”

Startul excelent de sezon al lui Atletico Madrid nu a trecut neobservat. Arsene Wenger a lăudat echipe lui Diego Simeone. ”Atletico Madrid poate fi una dintre surprizele din acest sezon al Ligii Campionilor. Poate face acelaşi lucru pe care l-a făcut Dortmund în urmă cu un an”, a spus antrenorul lui Arsenal.

Într-un interviu acordat celor de la Eurosport, tehnicianul francez a declarat: ”Chiar şi după ce a plecat Falcao, au o apărare foarte bună şi un portar excelent. Atletico are jucători foarte buni la mijlocul terenului şi, desigur, Diego Costa în atac e o veritabilă bestie în atac” a spus Arsene Wenger.

Antrenorul lui Arsenal nu exclude varianta ca Atletico să cîştige Liga Campionilor. ”E o echipă bună, foarte echilibrată în toate compartimentele. În opinia mea, este una dintre candidatele la cîştigarea Ligii Campionilor”, a încheiat Wenger.

Atletico Madrid a reuşit 8 victorii din tot atîtea posibile în Primera Division, iar în Liga Campionilor are maximum de puncte după primele două runde.

Închide ×