Life

Este viralul zilei. Internetul e la picioarele unor motocicliști din Arad. Gestul lor a impresionat pe toată lumea

Un videoclip cu doi motocicliști din Arad a devenit viral pe internet. Gestul lor a impresionat utilizatorii din mediul online.
24.05.2023 | 18:56
Este viralul zilei Internetul e la picioarele unor motociclisti din Arad Gestul lor a impresionat pe toata lumea
Ce gest impresionant au făcut doi motocicliști din Arad. Sursa foto: Capturi Tik Tok/Colaj Fanatk
ADVERTISEMENT

Gestul unor motocicliști din Arad a impresionat utilizatorii din mediul online. O filmare a devenit virală pe internet și a primit numeroase aprecieri din partea internauților.

Internetul, la picioarele unor motocicliști din Arad. Ce gest impresionant au făcut

În general, multe persoane sunt de părere că motocicliștii sunt persoane dure și teribiliste însă. De multe ori, acest lucru nu este adevărat. De exemplu, doi motocicliști din Arad au impresionat pe toată lumea după ce au făcut un gest surprinzător.

ADVERTISEMENT

Un videoclip cu cei doi a devenit viral în mediul online. Totul s-a întâmplat în momentul în care au trecut pe lângă un bebeluș care dormea în cărucior.

Atunci când au trecut pe lângă cel mic, motocicliștii s-au oprit pentru a nu face zgomot. Astfel, pentru a nu trezi copilul, cei doi și-au folosit picioarele pentru a împinge motorul.

ADVERTISEMENT

Este posibil ca aceștia să fi observat din depărtare că bebelușul dormea, așa că au încercat să treacă în liniște pe lângă el. Cineva care trecea prin zonă i-a filmat pe cei doi, iar clipul video a fost urmărit de peste 162 de mii de utilizatori pe Tik Tok.

Filmarea poate fi vizionată pe aradon.ro. “Motocicliștii sunt niște teribiliști. Tot ei când un bebeluș doarme”, este descrierea din dreptul videoclipului postat pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți internauți au apreciat gestul celor doi motocicliști. Utilizatorii au lăsat numeroase comentarii la videoclip și au apreciat felul în care motocicliștii s-au comportat atunci când au trecut prin dreptul copilului, considerând că sunt niște exemple demne de urmat.

“Bravo băieți, meritați aplauzele noastre”, “Eu am văzut toată filmarea acestui videoclip și pe cei doi motocicliști, respect și felicitări lor”, “Un exemplu de urmat și pentru alții”, au fost doar câteva dintre mesajele din secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, alții au considerat că nu este de ajuns ca doi motocicliști să facă astfel de gesturi pentru ca oamenii să-și schimbe părerea negativă despre ei. “Din păcate cu o floare, nu faci primăvară”, a mai scris cineva.

Acesta nu este singurul gest impresionant al motocicliștilor față de cei din jur. Cei din comunitatea motocicliștilor din Arad au oferit ajutor atunci când au fost diverse cazuri sociale.

ADVERTISEMENT