Life

Este Vlăduța Lupău pe cale să devină mamă? Cum s-a dat de gol artista

12.02.2021 | 12:19
Este Vladuta Lupau pe cale sa devina mama Cum sa dat de gol artista
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și Adrian Rusu au plecat într-o vacanță în Maldive, unde au sărbătorit ziua de naștere a fostului portar de la CRF, dar și pentru a se relaxa. Cu această ocazie artista s-a dat de gol legat de faptul că ar fi însărcinată.

Cântăreața de muzică populară a spus tot timpul că vrea să devină mamă, lucru care s-ar putea întâmpla mai repede decât ne-am aștepta. Și nu o spunem noi, ci vedeta care a scăpat fără să vrea porumbelul pe una dintre rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita solistă a ținut să-i ureze toate gândurile bune partenerului ei de viață, Vlăduța Lupău precizând că urmează să vină lucruri foarte bune în viața lor. Dezvăluirea i-a făcut pe fani să se gândească imediat că este pe cale să devină mamă.

Vlăduța Lupău, mamă pentru prima oară? Cum s-a dat de gol

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii în brațele soțului ei, Adrian Rus, cu care s-a căsătorit civil în toamna lui 2019. Interpreta de muzică populară și fotbalistul trăiesc momente frumoase împreună, gândindu-se tot mai des să mărească familia.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta solistă a declarat mereu că vrea să fie o mamă tânără, precizând că acest lucru nu depinde numai de ea. Vedeta așteaptă cu mare drag să fie mamă, mai ales că are bărbatul perfect alături de care să fie părinte.

„Întotdeauna când este ziua ta parcă este și ziua mea… e sărbătoare! Dumnezeu să te țină sănătos și mulți ani pe lume, iar împreună până la adânci bătrâneți, așa cum ne-am jurat la biserică.

ADVERTISEMENT

Își mulțumesc că îmi ești cel mai bun prieten și că m-ai ales pe mine din atâtea suflete… că ești soțul meu! Ai tot ce îți dorești și ce își poate dori cineva…

Mă ai pe mine, iar ce nu ai… vine! La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Vlăduța Lupău într-o postare făcută pe InstaStory, direct din vacanța din Maldive.

ADVERTISEMENT

Frumoasa solistă este răsfățată și iubită de partenerul ei de viață, care este foarte atent la nevoile ei. Vedeta și Adrian Rus trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, fiind mai pregătiți ca niciodată să devină părinți cât mai repede.

ADVERTISEMENT