ADVERTISEMENT
Life

Este Vlăduța Lupău pe cale să devină mamă? Cum s-a dat de gol artista

Autor: Alexa Serdan | 12.02.2021 | 12:19
Este Vlăduța Lupău pe cale să devină mamă? Cum s-a dat de gol artista
Ce a primit Vlăduța Lupău de 1 martie. Cadoul inedit din partea soțului. Sursa foto: Instagram.com

Vlăduța Lupău și Adrian Rusu au plecat într-o vacanță în Maldive, unde au sărbătorit ziua de naștere a fostului portar de la CRF, dar și pentru a se relaxa. Cu această ocazie artista s-a dat de gol legat de faptul că ar fi însărcinată.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a spus tot timpul că vrea să devină mamă, lucru care s-ar putea întâmpla mai repede decât ne-am aștepta. Și nu o spunem noi, ci vedeta care a scăpat fără să vrea porumbelul pe una dintre rețelele de socializare.

Îndrăgita solistă a ținut să-i ureze toate gândurile bune partenerului ei de viață, Vlăduța Lupău precizând că urmează să vină lucruri foarte bune în viața lor. Dezvăluirea i-a făcut pe fani să se gândească imediat că este pe cale să devină mamă.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, mamă pentru prima oară? Cum s-a dat de gol

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii în brațele soțului ei, Adrian Rus, cu care s-a căsătorit civil în toamna lui 2019. Interpreta de muzică populară și fotbalistul trăiesc momente frumoase împreună, gândindu-se tot mai des să mărească familia.

Cunoscuta solistă a declarat mereu că vrea să fie o mamă tânără, precizând că acest lucru nu depinde numai de ea. Vedeta așteaptă cu mare drag să fie mamă, mai ales că are bărbatul perfect alături de care să fie părinte.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna când este ziua ta parcă este și ziua mea… e sărbătoare! Dumnezeu să te țină sănătos și mulți ani pe lume, iar împreună până la adânci bătrâneți, așa cum ne-am jurat la biserică.

Își mulțumesc că îmi ești cel mai bun prieten și că m-ai ales pe mine din atâtea suflete… că ești soțul meu! Ai tot ce îți dorești și ce își poate dori cineva…

ADVERTISEMENT

Mă ai pe mine, iar ce nu ai… vine! La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Vlăduța Lupău într-o postare făcută pe InstaStory, direct din vacanța din Maldive.

Frumoasa solistă este răsfățată și iubită de partenerul ei de viață, care este foarte atent la nevoile ei. Vedeta și Adrian Rus trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, fiind mai pregătiți ca niciodată să devină părinți cât mai repede.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!