Life

Estera Onoriu, reacție acidă după ce s-a speculat că Daniel Onoriu a murit: „Nu știm cine a putut să lanseze un asemenea zvon”

Estera Onoriu, fiica regretatei Gabi Luncă, a avut o reacție acidă după ce s-a speculat că nepotul ei, pilotul de raliuri Daniel Onoriu, s-a stins din viață.
16.12.2021 | 15:31
Estera Onoriu reactie acida dupa ce sa speculat ca Daniel Onoriu a murit Nu stim cine a putut sa lanseze un asemenea zvon
Estera Onoriu, reacție acidă după ce s-a speculat că Daniel Onoriu a murit. Sursa foto; Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Estera Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu, a avut o reacție acidă după ce s-a zvonit că pilotul de curse a murit. Rudele sportivului au primit mesaje de condoleanțe după ce a apărut această speculație.

Daniel Onoriu se află la secția de ATI a Spitalului de Urgență Floreasca. Pilotul de raliuri a ajuns pe mâinile medicilor după ce s-a simțit foarte rău la scurt timp după o intervenție chirurgicală la stomac.

ADVERTISEMENT

Familia sportivului speră ca acesta să-și revină cât mai curând. Recent, mai multe persoane au donat sânge pentru Daniel Onoriu.

Estera Onoriu, reacție acidă după ce s-a zvonit că Daniel Onoriu a murit

Estera, fiica cea mare a regretatei cântărețe Gabi Luncă, a avut o reacție dură după ce au apărut speculații conform cărora nepotul ei, Daniel Onoriu, ar fi decedat.

ADVERTISEMENT

Celebrul pilot de curse este internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca.

La puțin timp după ce a suferit o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, Daniel Onoriu a început să se simtă rău și a ajuns pe mâinile medicilor.

ADVERTISEMENT

Nepotul lui Gabi Luncă a suferit o hemoragie internă. Acesta a fost supus mai multor tratamente și intervenții. Deocamdată, medicii sunt reținuți în ceea ce privește starea pilotului, care se zbate între viață și moarte.

Rudele sportivului speră ca acesta să treacă peste momentele dificile. Au circulat chiar și zvonuri cum că Daniel Onoriu ar fi murit, însă Estera Onoriu, mătușa sa, le-a negat. Aceasta a spus că pilotul de curse trăiește, dar se află în continuare în stare gravă.

ADVERTISEMENT

„Ieri a fost ziua în care medicii l-au chemat pe tatăl lui Daniel să-i comunice date despre cum a evoluat în urma intervenției de vineri. De la ei a aflat că se află încă în stare gravă, critică, însă este stabil.

Nu a durat multă vreme și mama lui a primit niște apeluri. Oamenii o întrebau cum a murit, când a murit Daniel. Și astăzi ne-au sunat mai multe persoane care ne-au întrebat cum a murit Daniel și ce s-a întâmplat. 

Noi avem informații direct de la medici. Daniel este în viață, în stare critică, dar în viață. Cineva a reușit să intre și să vorbească acolo.

Nu știm cine a putut să lanseze un asemenea zvon. Dacă nu era acolo tatăl lui Daniel, fratele meu, nu știu când ar fi aflat ei care este realitatea”, a declarat Estera Onoriu, potrivit wowbiz.ro.

Ce a declarat Isabela, soția pilotului Daniel Onoriu

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, a vorbit recent despre starea de sănătate a partenerului ei de viață. În exclusivitate pentru FANATIK, aceasta a declarat că se teme foarte tare pentru soțul ei și speră să-și revină.

Soția pilotului a mai spus că plânge fără încetare și că Daniel Onoriu mai poate fi salvat doar de o minune. 

„Doar o minune îl mai poate salva! Medicii fac tot ce pot, dar este nevoie de o minune de la Dumnezeu ca să iasă din comă. A făcut septicemie, i-au schimbat sângele…

Au adus cea mai bună aparatură, cea mai performantă, i s-au dat cele mai bune antibiotice, se face tot ce se poate, dar…”, a declarat Isabela pentru FANATIK săptămâna trecută.

Isabela îi acuză pe medicii de la clinica din Turcia, acolo unde pilotul de raliuri a suferit operație de micșorare a stomacului.

„L-au nenorocit cei de la clinică, medicul care l-a operat e un criminal. Doamne, Dumnezeule (se oprește din cauza plânsului, n. red.), tot ce mai pot să sper este să se întâmple este să se trezească.

Nu vreau altceva, vreau doar să se trezească, să vorbim, să îl văd acasă. Apoi, când își revine Daniel, aș mai vrea să îl văd pe medicul care l-a operat.

Nu vreau nimic de la el, vreau ca să îi spun să nu mai opereze vreodată, să nu mai nenorocească alți oameni, alte familii care nu i-au greșit cu nimic.

(…) Săptămâna trecută i s-a făcut rău, a leșinat în casă. A vomitat enorm de mult sânge, iar acum… acum mi-e frică că moare.”, a mai spus Isabela.

Isabela a mai declarat că medicii din Turcia i-au dat drumul acasă foarte repede. Aceștia nu i-au făcut investigații suplimentare după intervenția chirurgicală.

Daniel Onoriu s-a operat cu două săptămâni înainte să ajungă în stare gravă la Spitalul Floreasca.

ADVERTISEMENT