Life
notix pixel id

Ești născut în zodia Scorpion? 6 lucruri pe care oamenii nu (prea) le știu despre tine

Ești născut în zodia Scorpion? Îți spunem 6 lucruri pe care oamenii nu le știu despre tine.
09.06.2021 | 14:25
Ești născut în zodia Scorpion? 6 lucruri pe care oamenii nu (prea) le știu despre tine
Zodia Scorpion. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Persoanele care s-au născut în zodia Scorpion tind să lase de cele mai multe ori impresii greșite asupra celor din jur. Nativii de apă sunt destul de expansivi, dar în același timp știu să își ascundă adevăratele sentimente și opinii.

În primul rând, Scorpionii sunt foarte buni strategi. Au o inteligență sclipitoare și reușesc să obțină tot ceea ce își doresc în moduri destul de diferite.

Scorpionii sunt acei oameni care te pot atrage în tot felul de capcane, care își urmează interesul ”călcând pe cadavre”, cum s-ar zice.

ADVERTISEMENT

6 lucruri despre cei care s-au născut în zodia Scorpion

În al doilea rând, acești nativi sunt extrem de supărăcioși. Atunci când planul lor nu funcționează, când nu pot controla o situație se întristează brusc și recurg la victimizare.

Știu să se plângă de o serie de lucruri și nu acceptă să piardă, să nu aibă dreptate sau să nu le iasă ceva. Fie se înfurie, fie vor face un capăt de lume din asta.

ADVERTISEMENT

Al treilea lucru de spus despre nativii de apă este că le place să îi manipuleze pe cei din jur. Când vorbim despre manipulare nu trebuie să ne gândim neapărat la ceva rău.

De cele mai multe ori, Scorpionii îi manipulează pe ceilalți pentru a nu rămâne singuri, pentru a fi mereu cu cineva aproape, căci nu suportă ușor singurătatea. Așadar, intențiile lor nu sunt întotdeauna rele.

ADVERTISEMENT

Punctul numărul 4: Scorpionilor le place să facă pe misterioșii. Nu se deschid în fața oricui de teamă să nu fie răspunși. Scorpionii, în ciuda felului lor extrovertit de a se manifesta, sunt destul de timizi.

Nativii de apă au un simț estetic dezvoltat

În al cincilea rând, Scorpionii sunt fideli prietenilor lor. Atunci când cred foarte mult într-o prietenie și țin la cineva, Scorpionii vor merge cu tine până în pânzele albe și îți vor fi aproape la bine și la greu.

ADVERTISEMENT

Acești nativi de apă se împrietenesc greu cu oamenii, dar atunci când dezvoltă o prietenie este pentru totdeauna.

În al șaselea rând, Scorpionii au un simț estetic dezvoltat. Sunt pasionați de tot ce ține de artă și dau dovadă de pricepere de multe ori. Scorpionii pot deveni buni designeri, actori sau regizori, de ce nu. Le place să organizeze, să controleze, să creeze lumi și povești.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri