Carousel hot news

“Eşti un PROST!” Războiul din Gaza naşte SCANDAL şi în fotbal! Doi foşti colegi s-au ÎNCĂIERAT

Invazia israeliană din Fîşia Gaza a provocat un scandal monstru între englezul Joey Barton şi Yossi Benayoun, jucător de origine ebraică. Totul a pornit de la o reacţie pe care britanicul a...
25.07.2014 | 14:43

Invazia israeliană din Fîşia Gaza a provocat un scandal monstru între englezul Joey Barton şi Yossi Benayoun, jucător de origine ebraică. Totul a pornit de la o reacţie pe care britanicul a avut-o în legătură cu războiul izbucnit şi i-a criticat pe atacatori. Evident, Benayoun a replicat, iar de aici şi scandalul ce a urmat.

Iniţial, Barton s-a legat de lipsa de implicare a forţelor mondiale în conflictul purtat între Israel şi palestinienii din Gaza: “Dacă era altcineva în afara Israelului, Vestul ar fi intervenit. Nu poate continua. Copii nevinovaţi să fie măcelăriţi. Asta trebuie să se oprească“.

barton1

 

Benayoun, de partea cealaltă, s-a simţit ofensat de părerea controversatului fotbalist şi a reacţionat dur, dar într-o engleză precară, în ciuda celor nouă ani pe care i-a petrecut în Anglia la West Ham, Liverpool, Chelsea, Arsenal şi Queens Park Rangers. Culmea, la ultimul club a fost coleg chiar cu Barton. “Prietene, lucrurile nu se vor schimba niciodată. Ai fost prost şi vei rămîne prost toată viaţa ta… Ruşinos“.

barton2

 

Cunoscut ca un fotbalist temperamental, Barton a reacţionat cu destulă clasă, chiar dacă l-a “înţepat” şi el pe israelian: “În primul rînd, nu poţi să numeşti pe cineva prost cu o aşa gramatică. În al doilea rînd, nu puteţi şi nu trebuie să continuaţi să omorîţi copii nevinovaţi. În al treilea rînd, nu puteţi să mutaţi nişte oameni de pe pămîntul lor doar pentru că o carte ficţională de acum mii de ani îţi spune că poţi. În ultimul rînd, sper ca tu şi familia sînteţi bine şi în siguranţă şi sper să rămîneţi aşa în toată această perioadă teribilă“.

barton3

 

barton4

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri