Life

Etapa a treia a emisiunii America Express a pus la grele încercări trei cupluri concurente! ”Am rămas și mai puțini decât ne doream”

În ediția a noua a emisiunii America Express, Puya și Melinda, Cătălin Scărlătescu și Doina, dar și perechea formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, trec prin probe de foc.
29.01.2023 | 22:50
Etapa a treia a emisiunii America Express a pus la grele incercari trei cupluri concurente Am ramas si mai putini decat ne doream
Etapa a treia a emisiunii America Express a pus la grele încercări trei cupluri concurente. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Zilele trec și concurenții emisiunii America Express sunt supuși unor probe din ce în ce mai grele. Prima zi din etapa a treia a show-ului de pe Drumul Aurului a venit cu o veste controversată din partea prezentatoarei Irina Fodor. Nu doar misiunea pregătită i-a uimit pe concurenți, ci și faptul că au rămas mai puțini decât preconizau, unul dintre membrii echipelor lipsind de la start.

Trei cupluri concurente, puse în dificultate în a treia etapă a emisiunii America Express

Sezonul patru America Express este unul mult mai palpitant și mai periculos față de cele anterioare și fiecare zi este cu adevărat o reușită pentru fiecare echipă participantă. Astfel ajunși în ediția a noua a emisiunii, frumoasa Irina Fodor le-a prezentat concurenților ce presupune prima misiune din etapa a treia de la America Express.

ADVERTISEMENT

Începe o nouă săptămână, se deschide o nouă etapă, în căutarea orașului de aur, El Dorado! Mulți spun că El Dorado ar fi o legendă, deci, de fapt, ce căutăm noi aici? Care este motivul care vă duce mai departe?

Unii dintre voi o să fiți escribanos, ceilalți vor dicta. Aveți un judecător și o mașină de scris pentru fiecare cuplu. Veți pleca în cursă în funcție de greșelile pe care le faceți. Vă avertizez că sunt și cuvinte din 45 de litere!”, a explicat Irina Fodor, în prima zi din etapa a treia de la America Express.

ADVERTISEMENT

”Am rămas și mai puțini decât ne doream”

Andreea Bălan, aflată la start fără coechipiera sa, Andreea Antonescu, a fost informată de prezentatoarea emisiunii de la Antena 1 că va pleca singură în cursă, asta pentru că, celebra cântăreață a fost nevoită să plece pentru două zile. Irina Fodor a explicat în fața echipelor contrariate motivul pentru care Antoneasca lipsește.

Trebuie să vă spun că am rămas și mai puțini decât ne doream. Andreea va fi singură astăzi și poate și o parte din ziua de mâine. Asta pentru că Andreea Antonescu a fost nevoită să plece pentru două zile, are interviu pentru Greencard și cu atât mai mult e important fiindcă o implică și pe fiica ei”, a precizat Irina Fodor, spre marea surpriză a tuturor.

ADVERTISEMENT

Reacția Andreei Bălan nu a întârziat să apară, puternică din fire, aceasta a susținut că: ”Mă simt ciudat fără Andreea, nu mi-aș fi dorit să rămân singură, dar nici nu mi-aș fi dorit să fim descalificate din toată competiția doar pentru o zi, că lipsește ea. Sper să mă descurc”.

Puya și soția lui, Melinda, contrariați de gestul unui șofer

După finalizarea probei prezentate de Irina Fodor, care presupunea redactarea unui text la mașina de scris, Puya și soția lui, Melinda au luat mapa și au plecat să facă autostopul, pentru a ajunge la următoarea destinație. Mare le-a fost uimirea când, un șofer aflat în calea lor în timp ce căutau un automobil, le-a fost salvarea.

ADVERTISEMENT

Am zis că e clar, omul n-a înțeles ce vrem, o fi zis că vrem să spălăm parbrize. Și ne-am dus cu el. S-a dus la o tanti, a scos o găleată de chei de mașină. Ne-am întrebat ce e cu el…I-am tot zis că nu avem bani…El tot zicea da. Am zis hai să vedem ce facem cu el până la urmă. Ce era să fac, să fug?”, a povestit Puya.

Abia după câteva clipe și-au dat seama de fapt că bărbatul deținea toate mașinile de pe stradă, și, mai ales, că era dornic să-i ajute, chiar și fără bani.

Hai, că înțelege el pe drum!”, i-a zis Puya soției, mânat de adrenalina cursei.

Cătălin Scărlătescu, la un pas de tragedie în America Express

Al treilea cuplu de concurenți care a fost pus la grele încercări în etapa a treia de la America Express este cel format din Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu.

Deși au avut norocul să găsească rapid o mașină care să-i ducă spre Coyoacan, asta nu înseamnă că provocările nu au apărut din altă parte pentru cei doi.

De data aceasta, accidentat a fost chiar celebrul chef, fix în momentul în care a ajuns la următorul steag America Express. Când au vrut să își ia bagajul, acesta s-a lovit cu capul de ușa portbagajului.

Ești ok? Te doare rău?”, a întrebat îngrijorată Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT