Fotbal intern

Săptămână de coșmar pentru portarii României U21! Aioani, surprins de gafa lui: „E neașteptat pentru mine!”. Video

04.05.2021 | 21:23
Saptamana de cosmar pentru portarii Romaniei U21 Aioani surprins de gafa lui E neasteptat pentru mine Video
ADVERTISEMENT

Marian Aioani  a făcut o gafă monumentală în duelul dintre Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș, scor 1-1, ratând degazarea mingii, care a fost urmărită de Ricardo Valente, cel care a egalat pentru formația lui Mihai Teja.

Marian Aioani, surprins de gafa lui

UPDATE 4 mai, ora  21:18 / Marian Aioani a vorbit la finalul meciului și a încercat să își explice greșeala făcută împotriva lui Gaz Metan Mediaș: „Prin minutul 50, am resimțit o durere la picior, datorită experienței și a dorinței, am vrut să rămân pe teren, vedem mâine dacă e ceva serios.

ADVERTISEMENT

E ceva neașteptat pentru mine, eu nu am avut o greșeală care să se ajungă la gol. Posibil ca experiența a făcut să se ajungă la gol. Și cei mai mari portari greșesc, trebuie să fiu atent pe viitor. Eu nu am fost 100% și cred că și de aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat”.

„E greu și pentru noi, ne plimbăm de colo-colo, pot să spun că și lipsa meciurilor de acasă a noastră și-a pus amprenta pe meciurile noastre. Am jucat ba la Giurgiu, ba la Buftea, dar asta este”, a mai spus Marian Aioani la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ 4 mai 2021, ora 20:50/

A fost o etapă de coșmar pentru portarii României U21, Andrei Vlad gâfând și el în ultimul minut al duelului dintre FCSB și CFR Cluj, scor 1-1.

Marian Aioani se accidentase cu puțin timp înainte de golul primit, însă a fost lăsat să continue. Imediat după egalarea medieșenilor, Aioani a fost schimbat de Emil Săndoi cu Dinu Moldovan, dar și Ricardo Valente a fost schimbat după gol, tot din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

După Vlad, Aioani a comis o eroare monumentală

Marian Aioani a încercat să degajeze o minge în minutul 73, însă nu a lovit mingea din plin, ci mai mult a șters-o, iar balonul a ajuns la Ricardo Valente, care a egalat pentru Gaz Metan Mediaș.

Atât Marian Aioani, cât și Ricardo Valente au fost înlocuiți după golul egalării, ambii fiind accidentați, portarul Chindiei acuzând probleme medicale cu câteva minute înainte de primirea golului, însă a fost păstrat pe teren.

ADVERTISEMENT

Marian Aioani este al doilea portar al României U21, în timp ce Andrei Vlad, titularul dintre buturile „tricolorilor” mici, a gafat și el în meciul FCSB-CFR Cluj.

Andrei Vlad, apărat de Helmuth Duckadam

Helmuth Duckadam i-a luat apărarea lui  Andrei Vlad după greșeala făcută în ultimul minut al confruntării dintre FCSB și CFR Cluj: E un lanț de greșeli la golul CFR-ului. Totul a pornit de la o eroare a lui Olaru, care-l faultează aiurea pe Camora, a fost dorință prea mare acolo.

Apoi e greșeala lui Andrei Vlad. În momentul în care ai doar doi fundași care știu să dea cu capul, mai ales după ieșirea lui Miron de pe teren, trebuie să ieși pe centrare”.

„Mai e și o chestie de reflex și de noroc. E clar că mingea sare din gazon, dar e o fracțiune de secundă care contează”, a mai spus Helmuth Duckadam pentru  digisport.ro.

ADVERTISEMENT