Life

Surpriză pentru concurenți în etapa finală Asia Express- Drumul Împăraților. Elwira Petre: ”Ne simțim în mare pericol”. Foto

Etapa finală ”Asia Express-Drumul Împăraților” le aduce concurenților un element surpriză. Acțiunea ajunge la cote înalte, iar Elwira Petre se simte în pericol.
19.11.2021 | 12:44
Surpriza pentru concurenti in etapa finala Asia Express Drumul Imparatilor Elwira Petre Ne simtim  in mare pericol Foto
ADVERTISEMENT

Duminică, de la ora 21:00, pe Antena 1, se difuzează o nouă ediție a emisiunii ”Asia Express-Drumul împăraților”. Etapa finală a competiției le va aduce celor patru echipe noi surprize.

Drumul prin Israel vă primi un element surpriză. Elwira Petre mărturisește că se simte în pericol.

ADVERTISEMENT

Care este elementul surpriză al etapei finale Asia Express?

Emi și Cuza, Lidia și Estera Buble, Mihai și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu sunt cele patru echipe care vor continua să își depășească limitele fizice și psihice în ultima etapă a competiției Asia Express- Drumul Împăraților.

Cursa grea prin Israel va fi întreruptă de emoții. Pe concurenții rămași în competiție îi așteaptă un element surpriză: 3 cutii cu nestemate, ce ascund posibile eliminări.

ADVERTISEMENT
Elwira și Mihai Petre în ultima etapă ”Asia Express-Drumul Împăraților”
Elwira și Mihai Petre în ultima etapă ”Asia Express-Drumul Împăraților”.
Sursa: Antena 1

Elwira Petre recunoaște că presiunea este foarte mare și că echipa din care face parte  se simte în pericol. 

”Evident că presiunea este foarte mare. Diferența între perechile din concurs este foarte mică. Noi ne simțim în acest moment în mare pericol”, va declara coechipiera lui Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

Ce probe vor avea de îndeplinit echipele rămase în cursă?

În ritmul alert al cursei, tensiunea va ajunge la cote maxime, iar misiunile le vor scoate în cale concurenților o țară cu o cultură aparte. Probele, însă, nu vor fi ușor de îndeplinit.

În căutare de indicii, traseul îi va purta pe concurenți prin Rosh HaNikra, locație ce ascunde faimoasele grote săpate în stâncă. Drumul Împăraților coboară în ultima etapă a competiției și pe plajele de la Marea Mediterană ale Israelului.

ADVERTISEMENT

Concurenții vor fi provocați să construiască un castel de nisip de 1 metru înălțime, pentru a aduce tribut castelelor templierilor care au protejat țara acum nouă secole.

Pentru Lidia Buble proba castelului de nisip va fi una foarte dificilă. Ea a recunoscut că nu i-a venit să creadă ce presupune misiunea primită.

Lidia și Estera Buble la proba castelului de nisip.
Lidia și Estera Buble la proba castelului de nisip.
Sursa: Antena 1

”Doamne ferește! Am citit misiunea și părea un basm, atât de lungă era. Iar când am văzut dimensiunile pe care trebuia să le respectăm mi s-a părut foarte greu. Știam că vom avea mult de lucru și că vom sta mult în soare”, va spune Lidia Buble.

ADVERTISEMENT