Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ethan Mbappe, probleme la examenul de Bacalaureat! Ce se întâmplă cu fratele starului de la Real Madrid

Ethan Mbappe întâmpină probleme după transferul fratelui său, Kylian Mbappe, la Real Madrid. Cum s-a descurcat Mbappe jr la examenul de bacalaureat.
09.07.2024 | 16:10
Ethan Mbappe probleme la examenul de Bacalaureat Ce se intampla cu fratele starului de la Real Madrid
Ethan Mbappe a avut probleme la examenul de bacalaureat. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ethan Mbappe trece printr-o perioadă mai puțin bună după transferul fratelui său la Real Madrid. Tânărul fotbalist a susținut examenul de bacalaureat săptămâna trecută și rezultatele l-au lăsat cu gura mască.

Ethan Mbappe, probleme la examenul de bacalaureat! Ce se întâmplă cu fratele starului de la Real Madrid

Ethan Mbappe a susținut primul tur al examenul de Bacalaureat în Franța, însă rezultatele nu au fost pe măsură și astfel fotbalistul se vede nevoit să se pregătească pentru grupa a doua a „testului maturității”.

ADVERTISEMENT

A doua grupă este sesiunea de recuperare de Bacalaureat, anume pregătirea pentru examenele orale. Un student al cărui rezultat trece în grupa a doua are, prin urmare, media generală între 8 și 9,99 și este invitat să susțină aceste examene orale.

Fratele mai mic al lui Kylian Mbappé, care este înscris la academia de la Versailles, va susține examene de remediere după ce a obținut rezultate insuficiente la BAC STMG (Științe și tehnologii ale managementului).

ADVERTISEMENT

Multe voci din fotbalul francez îi iau totuși apărarea tânărului fotbalist, specialiștii fiind de părere că examenul de Bacalaureat nu îi va schimba în vreun fel viața lui Mbappe jr.

„Nici un BAC nu dă un salariu de 20 de mii de euro pe lună la 15 ani. Poți deveni avocat fără să ai BAC și chiar să devii pilot. Trecerea unui examen nu are nimic de-a face cu inteligența.”

ADVERTISEMENT

„Nu este ușor să-ți continui studiile alături de o carieră de fotbalist, jos pălăria pentru cei care reușesc, curaj pentru cei care încearcă.”

„Întotdeauna este așa. Eșecurile celor bogați îi fac mereu să zâmbească pe sărac. Altfel nu văd încă de ce e inevitabilă piesul la bacalaureat. Are un cont bancar bine aprovizionat. Cel puțin nu este corupt pentru că dacă ar fi aici, unii ar plăti pentru a obține notele mari. Sunt dezamăgit că acest lucru face știri și unii râd de asta”, a fost reacția mulțimii, potrivit yop.l.frii.

ADVERTISEMENT

Ethan Mbappe a părăsit-o pe PSG după ce fratele său a ales să meargă la câștigătoarea UEFA Champions League, Real Madrid, tânărul fotbalist ajungând în curtea celor de la Lille.

Kylian Mbappe se pregătește de semifinala EURO 2024

Gândul lui Kylian Mbappe nu este la Real Madrid în momentul de față, atacantul pregătindu-se de semifinala Campionatului European cu Spania. Francezii au fost criticați de oamenii din lumea fotbalului din cauza jocului sub așteptări de la EURO 2024.

Până în penultimul act al competiției niciun jucător nu a înscris un gol din acțiune. Kylian Mbappe a marcat din penalty în meciul contra Poloniei din grupe, 1-1, iar celelalte două reușite au fost autogoluri.

ADVERTISEMENT
3.65 este cota BETANO ca Franța să câștige EURO 2024