Life

Etno TV şi-a schimbat grila de programe. Dana Chera, din nou pe micile ecrane

Televiziunea Etno TV a anunțat că își schimbă grila de programe și devine un post generalist. Emisiunea din prime time va fi găzduită de prezentatoarea Dana Chera.
28.02.2022 | 19:43
Etno TV sia schimbat grila de programe Dana Chera din nou pe micile ecrane
Dana Chera va putea fi urmărită la Etno TV. Foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Etno TV și-a modificat grila de programe și devine un post generalist, destinat publicului larg. Dana Chera, alături de Alina Eftimie, va prezenta emisiunea „Subiectul zilei”, difuzată în prime time.

Dana Chera revine pe micile ecrane

Dana Chera și Alina Eftimie, doi moderatori cu experiență jurnalistică, ce și-au demonstrat abilitățile în nenumărate rânduri, vor prezenta emisiunea „Subiectul zilei”, difuzată în intervalul orar 20:00-22:00, în fiecare săptămână, de luni până joi.

ADVERTISEMENT

Producția TV debutează pe 28 februarie. Dana Chera le va prezenta telespectatorilor informații importante despre situația din Ucraina.

Moderatoarea va avea invitați, analiști și personalități contemporane. „Subiectul zilei” promite să dezvăluie ce nu spun autoritățile și specialiștii despre războiul declanșat de președintele Rusiei și să ofere detalii în exclusivitate de pe frontul de luptă.

ADVERTISEMENT

Ce alte emisiuni va difuza Etno TV

Între orele 18 și 20, de luni până vineri, postul de televiziune va difuza emisiunea „Raport special”, realizată de Alex Ferariu. În cadrul acesteia, vor fi dezbătute cele mai importante teme economice și sociale ale zilei, explicate pe înțelesul publicului larg.

„Raport special” va fi prezentat într-un ritm alert, iar invitații lui Alex Ferariu vor informa oamenii cum să acționeze în prezent, dar și la ce să se aștepte în viitor.

ADVERTISEMENT

Etno TV va introduce un concept nou, personajul „Știe tot”, jurnalistul care traduce și prezintă subiectele. Totodată, întreaga echipă de producție este formată din profesioniști cu experiență în televiziune.

Ultima emisiune din zi va fi realizată de către moderatorul Mihalis Dumitrache, cunoscut drept „Matinal și popular” și va putea fi urmărită de luni până joi, în intervalul orar 22:00-23:00.

ADVERTISEMENT

„Show a la grec” este o emisiune de divertisment, împletit cu multă informație și umor de calitate. Postul de televiziune asigură că Mihalis Dumitrache va avea invitați de seamă.

Calitățile comune ale acestora fiind umorul și capacitatea lor de improviza și de a crea o atmosferă relaxantă pentru publicul de acasă.

ADVERTISEMENT