“Eu cred că va juca Tănase. E un jucător indispensabil”

Gică Hagi crede că tricolorii pot ieşi învingători din duelul cu Ungaria dacă mijlocaşii lui Piţurcă vor cîştiga bătălia de la mijlocul terenului. "Regele" îl sfătuieşte pe Piţurcă...
05.09.2013 | 21:21
Eu cred ca va juca Tanase E un jucator indispensabil
ADVERTISEMENT

Gică Hagi crede că tricolorii pot ieşi învingători din duelul cu Ungaria dacă mijlocaşii lui Piţurcă vor cîştiga bătălia de la mijlocul terenului. “Regele” îl sfătuieşte pe Piţurcă să nu înceapă partida cu maghiarii cu Marica titular.

“Acum este rîndul nostru să-i batem, nu mai e ca înainte. Avem 3 puncte importante de apărat, deci nu va fi un meci uşor. Avem nevoie de o victorie. Sper să stăm bine la fazele fixe şi să nu avem probleme. Trebuie să-i presăm foarte tare, să-i facem să ajungă de puţine ori în ultimii 30 de metri, în rest depinde foarte tare de noi. 

ADVERTISEMENT

În 1999 a fost o repriză unde am dominat, am avut ocazii, am marcat dintr-o fază fixă pe care o exersasem la antrenament. Trebuie să stai bine în teren, să îţi creezi şanse de gol şi să marchezi. Sperăm să o facem şi noi foarte bine cu Ungaria, băieţii trebuie să se concentreze”, a spus Hagi la Dolce Sport.

Despre Tănase:

“Eu cred că va juca Tănase, e un jucător indispensabil pentru Piţurcă. Cred că Marica o să intre în repriza a doua, atunci cînd şi ceilalţi vor fi mai obosiţi”.

ADVERTISEMENT

“Steaua dă un lot important pentru echipa naţională, mai ales în centrul terenului. Bourceanu şi Pintilii sunt în formă şi pot cîştiga bătălia de la mijlocul terenului. Sperăm ca fundaşii să cîştige duelurile, iar atacanţii să aibă execuţii bune pentru a putea marca.”

Despre Maxim:

“Maxim e într-o formă buna, are un moral bun. Are o tehnică bună în regim de viteză. Cred că va juca cu el în dreapta, cu Stancu în centru şi cu Tănase în stînga. Este important că Piţurcă are soluţii viabile cu jucători buni. Singura problemă e că Torje şi Marica nu au echipe şi poate nu au acelaşi ritm în picioare”, a mai adăugat Hagi la Dolce Sport.

ADVERTISEMENT

Despre neconvocarea lui Grozav şi Mutu:

“Nu pot să comentez acest subiect, Piţurcă face alegerile. El decide cine intră titular, cine va fi rezervă, cine e convocat. Noi nu răspundem, sînt alegerile lui, iar el şi le asumă”. 

Despre Gigel Bucur:

“E un jucător care te ajută atunci cînd ai nevoie de el. Nu l-a dezamăgit pe Piţurcă atunci cînd a venit la lot, dar nici nu a fost luat în considerare ca titular”.

ADVERTISEMENT

Hagi a vorbit şi despre jucătorii de la Academie:

 “Lotul e foarte bun, creştem frumos, dar cred că 4-5 jucători din acest lot vor ajunge în echipa naţională. Am avut şi doi jucători importanţi care au fost accidentaţi”, a spus tehnicianul la Dolce Sport.

Academia “Gheorghe Hagi” a cîştigat Cupa Stelelor Estului, iar fiul său, Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător al turneului: “Ianis e un jucător bun, care pasează bine şi sper să crească pe zi ce trece. Mai sunt aspecte pe care nu le stăpîneşte foarte bine şi sper să fie mai rezistent în teren”.

“Noi vrem să dezvoltăm jucătorul din mai multe puncte de vedere, pentru a-l face competitiv şi rezistent. Staff-ul s-a întărit medical, aşadar fiecare va şti ce se întîmplă cu fiecare. Jucătorul are talent, noi antrenăm tehnica fiecăruia, după care îl antrenăm fizic. Lucrurile nu au stat atît de bine pînă acum pe partea asta, dar acum ne dorim să-l dezvoltăm aşa de tare pe junior, pentru ca la 17-18 ani să fie aşa cum trebuie”, a încheiat Hagi intervenţia de la Dolce Sport.

 

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
”O veste groaznică”. A murit la doar 46 de ani
”O veste groaznică”. A murit la doar 46 de ani
Cel mai temut criminal în serie din România ar putea fi eliberat din...
Cel mai temut criminal în serie din România ar putea fi eliberat din închisoare. A fost condamnat pe viață în 2015
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
La 13 ani, avea 90 de kg şi adoptase
La 13 ani, avea 90 de kg şi adoptase "body positivity". Cât a slăbit după ce a aflat că sănătatea are altă "părere"
Statul pe scaun timp îndelungat, asociat cu o moarte prematură. Exercițiile fizice nu...
Statul pe scaun timp îndelungat, asociat cu o moarte prematură. Exercițiile fizice nu ajută
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg....
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg. „Mi-e greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt”
Care sunt pensionarii care putea pierde lunar sute de lei la pensie. Legea...
Care sunt pensionarii care putea pierde lunar sute de lei la pensie. Legea pregătită de parlamentari
Ce conțin, de fapt, crenvurștii. Lista pe care mulți cumpărători o ignoră
Ce conțin, de fapt, crenvurștii. Lista pe care mulți cumpărători o ignoră
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Vestea momentului în plin proces la TAS! Halep este în culmea fericirii
Vestea momentului în plin proces la TAS! Halep este în culmea fericirii
Cazul elevului abuzat sexual de două ori. Directoarea școlii, prima reacție
Cazul elevului abuzat sexual de două ori. Directoarea școlii, prima reacție
Motivul real pentru care Naomi Hedman a rupt logodna cu Florin Ristei: „Ea...
Motivul real pentru care Naomi Hedman a rupt logodna cu Florin Ristei: „Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”