Fotbal intern

“Eu l-am scos din lot!” De ce nu a contat ce a spus patronul Becali

Gabriel Enache nu a fost inclus în lot pentru FCSB - Plzen. Fundaşul venit de la Astra a fost trimis deja la echipa a doua, iar declaraţiile lui Gigi Becali anunţau că, după meciul cu Viitorul,...
13.09.2017 | 14:22
ADVERTISEMENT

Gabriel Enache nu a fost inclus în lot pentru FCSB – Plzen. Fundaşul venit de la Astra a fost trimis deja la echipa a doua, iar declaraţiile lui Gigi Becali anunţau că, după meciul cu Viitorul, acesta nu va mai prinde nici banca de rezerve la partidele roş-albaştrilor. Miercuri, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu cehii din Europa League, Nicolae Dică a spus însă că este decizia lui ca fotbalistul să nu fie trecut pe foaie.

“Enache nu face parte din lot pentru meciul Plzen. Am avut de ales între mai mulţi fundaşi şi am decis ca pentru acest meci să nu mizez pe Enache. Nu contează ce a zis patronul despre el. Gândiţi-vă că dânsul a spus lucrurile astea despre mulţi jucători şi, până la urmă, aceştia au jucat în continuare fără nicio problemă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

FCSB – Plzen. Putea să fie eroul echipei!

Gabriel Enache a avut evoluţii destul de slabe în acest debut de sezon. Cea mai nereuşită dintre acestea a fost la partida retur cu Sporting, de pe Arena Naţională, când a fost fluierat copios de întreg stadionul în finalul primei reprize, când a trimis două centrări prin spatele porţii. Cu toate acestea, Enache putea să fie eroul roş-albaştrilor la meciul tur, când a ratat singur cu portarul după o pasă genială a lui Alibec.

ADVERTISEMENT

Enache a ajuns la FCSB în 2016, după ce a evoluat pentru Astra Giurgiu, alături de care a câştigat Cupa şi Supercupa României. Enache are şi opt selecţii în naţionala României, pentru care nu a reuşit încă să marcheze. A fost foarte aproape să o facă la un meci cu Kazahstanul, în deplasare, când a alunecat şi nu a reuşit să împingă mingea în plasă deşi aceasta era pe linia porţii!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri