Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Eu nu dau un milion la un antrenor nici dacă mă las de fotbal”. Gigi Becali a comentat salariul dat de Șucu lui Lennon la Rapid

Gigi Becali a comentat salariu pe care Dan Șucu a decis să i-l dea lui Neil Lennon. Patronul lui FCSB susține că nu ar face asta niciodată.
24.05.2024 | 18:13
Eu nu dau un milion la un antrenor nici daca ma las de fotbal Gigi Becali a comentat salariul dat de Sucu lui Lennon la Rapid
Reacția lui Gigi Becali la salariul pe care Dan Șucu i-l dă lui Neil Lennon. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gigi Becali susține că nu i-ar da niciodată unui antrenor suma de un milion de euro, așa cum a decis să facă Dan Șucu cu Neil Lennon și staff-ul său.

“Eu nu dau un milion la un antrenor nici dacă mă las de fotbal”. Gigi Becali a comentat salariul dat de Șucu lui Lennon la Rapid

Finanțatorul lui FCSB este de părere că salariile foarte mari pentru jucători și antrenori pot duce o echipă din România la faliment. Gigi Becali a comentat, astfel, și salariul pe care Dan Șucu i-l va da lui Neil Lennon la Rapid.

ADVERTISEMENT

Pe lângă că suma este mult prea mare pentru fotbalul românesc, latifundiarul din Pipera susține că dacă i-ar da această sumă unui tehnician, acesta va trebui să o împartă cu Becali, pentru că el este managerul echipei.

“Dacă îi dai 30.000 de euro la un jucător intri în faliment. Îi dai așa unui jucător pe care îl pierzi, cum am făcut eu cu Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Dacă i-a dat un milion pe an înseamnă că e treaba lui Șucu asta. Eu spun la modul general. Cu salarii așa mari intri în faliment. 

Să facă omul ce vrea. Eu nu dau un milion la antrenor nici dacă mă las de fotbal. Dar fiecare am are socoteala lui acasă. E acasă la el și face Șucu așa cum vrea el.

ADVERTISEMENT

Nici dacă rămân fără antrenor nu dau un milion de euro. Dacă îi dau un milion de euro, să îmi dea mie 800.000 de mii, pentru că eu sunt managerul”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Salariu de aproape un milion de euro pentru noul antrenor de la Rapid

Neil Lennon (52 de ani) este primul tehnician britanic care vine să antreneze în România. Fostul internațional nord-irlandez, care a făcut deja primii pași pe Giulești, este unul dintre cei mai titrați antrenori din Scottish Premiership, acolo unde a cucerit cu Celtic cinci titluri de campion.

ADVERTISEMENT

“Hai să vă zic ceva foarte interesant. S-a tot discutat de salariul lui Neil Lennon. S-a vorbit că e aproape 1.000.000 de euro pe an. Haideți să vă spun salariul exact. E informație sigură. Neil Lennon va lua la Rapid 60.000 de euro pe lună, adică 720.000 de euro pe an. 40.000 de euro ia Lennon, 20.000 de euro ia staff-ul său. Acesta este salariul pe care i l-a oferit domnul Șucu.

E adevărat, cu taxe te duci într-un milion, un milion o sută. D-aia s-a scris în presă că Lennon va fi plătit cu 2.000.000 de euro pe lună. E corect, dar bruto. Însă, în mână, Lennon va lua 40.000 de euro, 20.000 de euro staff-ul. Deci, în total, 60.000 de euro pe lună.

Nu mi se pare un contract urieșesc ținând cont de cartea de vizită a lui Lennon. E adevărat nu vine din Premier League, din Spania sau din Italia. Dar e totuși internațional nord-irlandez. A câștigat titlul cu Celtic.

A dus Omonia Nicosia în Europa League, nouă ne curg balele, nici nu știu când o să ajungem pe acolo. E clar că omul a făcut ceva și cred că ar fi corect ca galeria să îl sprijine. Nu reușește, vine Șumudică, fratele nostru, dacă e liber și dacă mai vrea”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Reacția lui Gigi Becali la salariul pe care Dan Șucu i-l dă lui Neil Lennon

ADVERTISEMENT