Fotbal intern

MARICA, făcut PRAF: “Îi căra geanta lui Huntelaar!”

Fostul mare atacant al Stelei, Marcel Răducanu, a mărturisit că îl somează public pe Ciprian Marica să spună tot ce ştie despre el, după ce căpitanul naţionalei României a lăsat de...
17.09.2014 | 13:32
MARICA facut PRAF Ii cara geanta lui Huntelaar
ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant al Stelei, Marcel Răducanu, a mărturisit că îl somează public pe Ciprian Marica să spună tot ce ştie despre el, după ce căpitanul naţionalei României a lăsat de înţeles că l-a ajutat în trecut. iar acum, pentru că nu ar mai face asta, se ia de el.

În urmă cu cîteva zile Marcel Răducanu l-a atacat pe căpitanul naţionalei României, Ciprian Marica. “Băiatul acesta a păcălit fotbalul, pe cuvînt! O fi jucat el bine la nea Mircea, acolo, apoi l-a luat Stuttgart pentru 8 milioane, o sumă imensă. El nu a dovedit nimic în Germania şi a ajuns să joace în Turcia”, a spus Răducanu. În aceste condiţii, replica lui Ciprian Marica nu s-a lăsat aşteptată: “Nu e prima declaraţie a dînsului de acest fel. E sub nivelul meu de demnitate să răspund la aşa ceva. Cînd ajuţi pe cineva, eşti cel mai bun, iar cînd nu mai ajuţi, începe să arunce în tine cu tot felul de tîmpenii. Nu intru în detalii”, a spus Marica la DigiSport.

ADVERTISEMENT

Răducanu s-a dezlănţuit din nou la adresa lui Marica

Astfel, după ce Marica a lăsat de înţeles că în trecut l-a ajutat pe Marcel Răducanu, fostul internaţional a replicat destul de dur, oferind declaraţie incendiară pentru FANATIK.RO. “Nu mai voiam să intru în nicio polemică cu Marica, dar văd că nu se potoleşte şi mă tot provoacă. Dacă era băiat deştept tăcea şi îşi vedea de treaba lui. Îl somez public să spună la cine s-a referit! M-a ajutat el vreodată pe mine cu bani sau nu mai ştiu ce lucruri insinuează? Poate i-a ajutat pe Sorin Răducanu, Claudiu Răducanu sau Rică Răducanu, dar niciodată pe Marcel Răducanu. În primul rînd acest băiat nu mi-a dat în viaţa lui vreun telefon, nici acum şi nici cînd era fotbalist în Germania. Nu ne-am întîlnit niciodată. Pe mine în Germania m-au căutat doar Ionuţ Lupescu, un băiat de mare caracter, Dorinel Munteanu şi Vlad Munteanu. Eu am auzit de Marica doar atunci cînd îi pronunţau comentatorii numele lui de pe lista jucătorilor de rezervă, că de jucat nu prea s-a omorît cu firea în Germania. Dacă mergeţi aici pe stradă şi întrebaţi de Marcel Răducanu o să vedeţi că toată lumea mă ştie. Eu sînt o legendă în Germania, în schimb acest băiat, pe nume Marica, este cunoscut ca băiatul care îi căra geanta la antrenamente lui Huntelaar. El este un fotbalist cu reale calităţi, nu sînt nebun să nu recunosc asta, însă banii i-au luat minţile. Dacă era un fotbalist pe care nu l-ar fi interesat banii, atunci stătea în Spania şi îl ajuta pe Cosmin Contra, nu să plece la o echipă în Turcia căreia nici măcar nu poţi să-i pronunţi numele. Am înţeles că Ciprian provine dintr-o familie înstărită, atunci nu înţeleg de ce mai aleargă după bani. O să vedeţi că o să auziţi de el că o să ajungă cît de curînd prin ţările arabe sau prin SUA”, a încheiat Răducanu.

marcel_raducanu_71970600

 

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: