Carousel hot news

“Eu aş vrea să ajung la Steaua”

Dumitru Dragomir i-a propus Stelei înlocuitorul perfect pentru Vlad Chiricheş. Preşedintele LPF l-a propus pe Andrei Marc, fundaş central la Ceahlăul. Jucătorul în vîrstă de 20 de ani a...
Autor: Silvia Fechete | 27.08.2013 | 17:02
Andrei Marc

Dumitru Dragomir i-a propus Stelei înlocuitorul perfect pentru Vlad Chiricheş. Preşedintele LPF l-a propus pe Andrei Marc, fundaş central la Ceahlăul. Jucătorul în vîrstă de 20 de ani a declarat că ar fi încîntat de o propunere din partea Stelei: “Eu nu ştiu nimic, îi mulţumesc lui Dragomir, că mă vede un bun fundaş central. Orice jucător vrea să ajungă la o echipă care joacă în Liga Europa. Eu aş vrea să ajung la acolo. Nu mă sperie Steaua, dar deocamdată mă gîndesc la Ceahlăul şi ne dorim să cîştigăm toate meciurile pînă la final.” a spus jucătorul la Digi Sport.

Încîntat de prestaţiile jucătorului, antrenorul Ceahlăului, Vasile Miriuţă îşi doreşte ca Andrei Marc să ajungă la o echipă mare şi să aibă o carieră frumoasă: “Dacă şefii vor accepta un transfer, eu nu am nici o problemă ca Marc să plece. Eu am mare încredere în el şi sper să facă o carieră frumoasă.” a declarat tehnicianul la Digi Sport.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!