Sport

Exclusiv. Ce spune Eugen Neagoe de o revenire la U Craiova în locul lui Reghecampf

Eugen Neagoe ar putea reveni la Universitatea Craiova după plecarea lui Laurențiu Reghecampf. Prima reacție a antrenorului
18.09.2023 | 16:29
Exclusiv Ce spune Eugen Neagoe de o revenire la U Craiova in locul lui Reghecampf
Eugen Neagoe a plecat de la Universitatea Craiova pe 25 iulie, după aproape 7 luni de mandat. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe poate reveni în Bănie după doar câteva luni! Laurențiu Reghecampf și-a anunțat plecarea de la Universitatea Craiova. FANATIK a stat de vorbă cu fostul antrenor al „leilor”.

Eugen Neagoe, surprins de plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova: „Dacă am o discuție, pot să spun atunci”

Eugen Neagoe a făcut o scurtă declarație pentru FANATIK după ce Universitatea Craiova a rămas fără antrenor: „M-ați luat prin surprindere. Mă uitam la meci acum, la FC Argeș cu Unirea Dej. Nu știam că a plecat Reghe. Eu nu am vorbit cu nimeni. La ce să fiu dispus?

ADVERTISEMENT

(n.r. Poate o să fiți contactat) Asta e altceva. Dacă am o discuție cu cineva, pot să spun atunci. Dar dacă nu am? Sincer vă spun…”, a spus „Geană”.

Eugen Neagoe a antrenat-o ultima oară pe Universitatea Craiova în perioada ianuarie-iulie 2023 și acum e aproape să facă rocada cu Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe și pe lista celor de la FC U Craiova 1948: „Ar putea fi o variantă”

Adrian Mititelu Jr. a vorbit despre posibilitatea ca Eugen Neagoe să o preia pe FC U Craivoa 1948, la FANATIK SUPERLIGA„Sigur Eugen Neague face parte din variantele antrenorilor liber de contract care sunt foarte interesanți. Ar putea fi o variantă pentru noi cu siguranță.

Este un antrenor fără echipă, noi nu negociem cu antrenori sub contract așa cum se scrie în presă. Că ne place un antrenor de la altă echipă sau că ne-am dorit să îl putem avea e partea a doua. Dar să-i spunem să renunțe și să vină la noi, nu am făcut treaba asta.

ADVERTISEMENT

 Noi căutăm un antrenor competent pe stilul nostru. Neagoe este un antrenor interesant, mi-a plăcut cum a jucat CSU sub comanda lui. Exceptând unele ghinioane, a avut un retur bun de campionat”.

Demis din superstiție de Mihai Rotaru: „Asta a fost discuția”

Antrenorul a surprins la plecarea din Bănie și a dezvăluit la FANATIK motivul pentru care Mihai Rotaru l-a înlocuit: „Dureros este întotdeauna când te desparţi de o echipă. Chiar nu am ce să îmi reproşez. Nu mă aşteptam, doar ce a început campionatul. Au trecut două etape, nu am primit gol, nu am pierdut.

ADVERTISEMENT

Şi discuţia pe care am avut-o cu patronul a fost aceeaşi. Nici domnul Rotaru nu a avut ce să îmi reproşeze. Mi-a spus că m-a schimbat din superstiţie. Ştiţi că sunt foarte sincer.

Ghinionul şi superstiţia, despre asta a fost vorba. Asta a fost discuţia mea cu domnul Rotaru. Chiar nu am ce să reproşez nimănui”.


  • 2,22 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Universitatea Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT