ADVERTISEMENT
Sport

Eugen Beza, acid după Mioveni – Hermannstadt 0-0: ”Nu merităm să rămânem în Liga 1”

FC Hermannstadt a scăpat in extremis de retrogradarea din Liga 1, dar remiza din meciul cu CS Mioveni l-a înfuriat pe antrenorul Eugen Beza.
Autor: Traian Terzian | 29.05.2021 | 19:38
Eugen Beza, acid după Mioveni - Hermannstadt 0-0: ”Nu merităm să rămânem în Liga 1”
FC Hermannstadt a scăpat in extremis de retrogradarea din Liga 1, dar remiza din meciul cu CS Mioveni l-a înfuriat pe antrenorul Eugen Beza. Sursă foto: Sport Pictures

Plecată cu prima șansă în barajul cu Mioveni, sibienii nu au scos decât un 0-0 pe terenul formației din Liga 2.

ADVERTISEMENT

În cazul în care va reuși salvarea de la retrogradare, Hermannstadt ar putea să-l aducă într-o poziție de conducere pe Dani Coman.

Eugen Beza, reacție nervoasă la finalul meciului Mioveni – Hermannstadt 0-0

La finalul întâlnirii Mioveni – Hermannstadt 0-0, antrenorul oaspeților Eugen Beza a pus tunurile pe jucătorii săi și este de părere că aceștia nu merită să rămână în Liga 1.

”După prima repriză nu merităm să rămânem în prima ligă. În a doua repriză am fost mai bine, dar totuși nu este ceea ce ne-am dorit azi. Rezultatul a fost echitabil, pentru că echipa nu a arătat bine. Am jucat foarte previzibil.

ADVERTISEMENT

Știam că ei fac densitate în zona centrală, am dus jocul foarte greu la margine și nu știu dacă ține doar de atitudinea jucătorilor acest lucru. La pauză, după o ședință mai specială s-au schimbat puțin lucrurile”, a declarat Beza.

De ce se teme antrenorul lui Hermannstadt

Tehnicianul sibienilor este îngrijorat în vederea meciului retur, mai ales că este cunoscut faptul că echipa lui Alexandru Pelici se descurcă mult mai bine în deplasare.

”Practic, se întrerupe meciul pentru câteva zile. Îl reluăm de la 0-0, trebuie să înscriem. Și azi am vrut să înscriem. Am avut o ocazie mare, dar și ei au avut la fel.

ADVERTISEMENT

Au avut două-trei situații bune, nu ne-am descurcat pe densitate, va trebui să găsim soluții, iar returul îl vom aborda la victorie. Chiar dacă va fi un retur periculos, pentru că echipa Mioveniului joacă bine pe contraatac”, a mai spus Eugen Beza.

Nici căpitanul Vieira nu e mulțumit

Ousmane Viera, căpitanul și fundașul central al celor de la FC Hermannstadt, a avut un discurs tras la indigo cu cel al antrenorului său. Și el a remarcat evoluția slabă din prima repriză și faptul că jocul s-a reglat mai bine în partea a doua.

ADVERTISEMENT

”S-a văzut că prima repriză nu am intrat bine în joc, a doua repriză am încercat să corectăm, dar era cam târziu. Eram favoriți, dar nu a fost bine cum am jucat, trebuia să fim mai concentrați, să dăm totul.

Cred că avem șansa să câștigăm miercuri returul, trebuie să dăm totul. Vom avea publicul alături de noi, va fi altceva. Trebuie să ne salvăm, să continuăm în Liga 1”, a afirmat Vieira.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!