News

Eugen Iancu, tatăl unei victime de la Colectiv, mesaj pentru Dan Puric: ”Eu și Alex te iertăm”

20.04.2020 | 13:58
Eugen Iancu tatal unei victime de la Colectiv mesaj pentru Dan Puric Eu si Alex te iertam
ADVERTISEMENT

Eugen Iancu, tatăl unei victime de la Colectiv, a avut un mesaj pentru Dan Puric, cel care, chiar înainte de Paște, a făcut o serie de declarații de-a dreptul deplasate în legătură cu cei prezenți la evenimentul din 2015.

Eugen Iancu, tatăl unei victime de la Colectiv, răspuns pentru Dan Puric: ”Eu și Alex te iertăm”

Înainte de Slujba de Înviere de sâmbătă, 18 aprilie, Dan Puric a avut un derapaj extrem de grav în legătură cu incendiul de la Colectiv.

ADVERTISEMENT

Invitat la un post de televiziune de știri, actorul nu a ezitat și a făcut mai multe declarații de-a dreptul șocante despre cei prezenți la clubul morții în 2015.

La două zile după emisiunea TV cu pricina, Eugen Iancu, tatăl lui Alex Iancu, una dintre victimele incendiului din Colectiv, i-a transmis un mesaj lui Dan Puric, după ce acesta a afirmat, la Realitatea Plus, că “la Colectiv, haimanalele alea abia se pregăteau cu ”Jos Biserica, Jos Patriarhul!”.

ADVERTISEMENT

“Domnule Dan Puric, eu și copilul meu Alex te iertăm. Important însă este să te poți ierta și tu”, a scris, pe Facebook, Eugen Iancu.

Sâmbătă, la Realitatea Plus, Dan Puric a vorbit despre o presusă conspirație mondială împotriva românilor, prin care s-ar fi decis închiderea bisericilor.

ADVERTISEMENT

În discursul său, Dan Puric a făcut trimitere şi la incendiul de la Colectiv şi i-a caracterizat pe cei care au ieșit în stradă în toamna lui 2015 drept „haimanale“ care se pregăteau să dea jos Biserica şi Patriarhul.

”E clar că ordinul internaţionalist de la tovarăşii ăia albaştri globalişti… au zis: Taie-le, bă, şi credinţa! Ascunde-i! E clar că oculta a dat un ordin. Domnule, li se va întoarce împotrivă. Noi acuma suntem toţi arestaţi şi deportaţi în propria noastră ţară.

ADVERTISEMENT

Că aşa vrea Bruxelles-ul şi vor tovarăşii de dincolo. Ne-au băgat o botniţă. Este pentru prima dată când sfinţii emană microbi. Eu ştiam că parlamentarii sunt vectori de infecţie“, a spus Dan Puric, în emisiunea de la Realitatea Plus, cu puţin timp înaintea slujbei de Înviere.

65 de inimi s-au stins după incendiul de la Colectiv din 2015

În noaptea de vineri, 30 octombrie 2015, România a trăit una dintre cele mai negre zile de după Revoluție.

În incendiul din clubul Colectiv, produs în incinta unui club situat în sectorul 4 din București într-o fostă hală a fabricii Pionierul, 65 de persoane și-au pierdut viața. O parte dintre ele au murit în seara tragicului eveniment, iar o altă parte ulterior.

ADVERTISEMENT