Life

Eugen Moisei, concurentul de la Chefi la cuțite cu o poveste de viață tristă: mama s-a stins recent, tatăl i-a murit acum trei ani

Eugen Moisei de la Chefi la cuțite are o poveste de viață cutremurătoare. Concurentul și-a pierdut ambii părinți într-un timp scurt.
05.10.2022 | 22:35
Eugen Moisei concurentul de la Chefi la cutite cu o poveste de viata trista mama sa stins recent tatal ia murit acum trei ani
Eugen Moisei, participantul de la Chefi la cuțite cu o poveste de viață cutremurătoare. Și-a pierdut ambii părinți într-un timp scurt. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Concurentul show-ului culinar de la Antena 1 are o poveste de viață tristă care i-a impresionat pe cei trei jurați. Mama i s-a stins recent, iar tatăl i-a murit acum trei ani, la fel și o altă persoană extrem de apropiată.

Eugen Moisei, participantul de la Chefi la cuțite cu o poveste de viață cutremurătoare. Și-a pierdut ambii părinți într-un timp scurt

Eugen Moisei, primul concurent de la Chefi la cuțite din episodul de miercuri, 5 octombrie 2022, are o poveste de viață tristă. A pierdut mai multe persoane dragi, printre care mama sa, care suferea de cancer.

ADVERTISEMENT

Femeia a murit la scurt timp după ce a plecat în Cipru, acolo unde în prezent locuiește fratele său și unde femeia a fost înmormântată. Din păcate, în anul 2019 participantul de la Antena 1 și-a condus pe ultimul drum și tatăl.

„Mama mea din păcate nu mai este printre noi, s-a stins recent. Și tatăl meu a murit acum trei ani și bunicul la care am crescut de la vârsta de 9 ani, după ce a plecat mama în Cipru, s-a stins.

ADVERTISEMENT

Deci, lovitură după lovitură. Îl mai am pe fratele meu și bunica care m-a crescut de la nouă ani și încă mai este în viață și e fericită pentru mine, e mândră de mine. Am învățat foarte multe de la ea.

Când eram mic îmi gătea ea, acum când merg acasă îi gătesc eu”, a mărturisit Eugen Moisei de la Chefi la cuțite, în ediția de miercuri, 5 octombrie 2022, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Eugen Moisei știe meserie de la cei mai buni bucătari

Concurentul de la Antena 1 este un tânăr curajos și încrezător în forțele proprii. Tânărul de 23 de ani vrea să evolueze din ce în ce mai mult în domeniul culinar în care lucrează deja de 4 ani și jumătate.

Eugen Moisei a lucrat cu mai mulți chefi români, dar și din străinătate. Printre cei mai buni bucătari de la care tânărul a furat meserie se numără: Lazăr Florian și Orlando Zaharia.

ADVERTISEMENT

În plus, participantul de la Chefi la cuțite a mai subliniat că a lucrat și împreună cu chef Cătălin Petrescu și cu un chef italian. Acum va merge mai departe după ce a primit două cuțite din partea juraților. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu i-au oferit votul de încredere.

ADVERTISEMENT