Fotbal intern

Eugen Neagoe a avut liniște 30 de minute la Dinamo! Suporterii au scandat “Demisia” în prima repriză cu Viitorul

15.07.2019 | 21:43
Eugen Neagoe a avut liniste 30 de minute la Dinamo Suporterii au scandat Demisia in prima repriza cu Viitorul
Eugen Neagoe a avut liniște 30 de minute la Dinamo! Suporterii au scandat Demisia în prima repriză cu Viitorul FOTO: Eugen Neagoe in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si CSM Politehnica Iasi, din cadrul etapei a 26-a a Ligii 1 Orange, desfasurat luni 6 martie 2017 pe stadionul Dinamo din Bucuresti

Eugen Neagoe a debutat pe banca lui Dinamo în meciul cu Viitorul. Nu a fost începutul la care spera noul tehnician al “câinilor”, în condițiile în care Dinamo a primit gol în minutul 9 de la Gabi Iancu. Iar răbdarea suporterilor dinamoviști s-a încheiat după 30 de minute de mandat oficial al lui Neagoe. 

Eugen Neagoe a avut liniște 30 de minute la Dinamo! Suporterii au scandat “Demisia” în prima repriză cu Viitorul

În minutul 30 al meciului de la Ovidiu, din sectorul dinamoviștilor se auzea “Demisia! Demisia”, la adresa noului antrenor de la Dinamo. De altfel, spiritele rămân încinse între conducere și suporteri după îndepărtarea lui Mircea Rednic de la club, în această vară.

Eugen Neagoe nu a apucat nici măcar să fie prezentat oficial la Dinamo pentru că suporterii au intrat în baza de la Săftica în sala de conferințe și au împiedicat prezentarea oficială a fostului tehnician de la Sepsi. Antrenorul a plecat în cantonamentul din Marbella fără să fi fost prezentat în prealabil într-o conferință de presă.

Ulterior, într-un interviu pentru FANATIK în Marbella, Neagoe a spus de ce nu a fost speriat de intervenția suporterilor: “Sincer nu m-a speriat pentru că nu cred că fanii aveau ceva cu mine. Ei au fost supărați pentru că a plecat Mircea. OK, înțeleg că sunt dezamăgiți pentru că echipa nu a avut rezultate, sunt de acord și chiar îi înțeleg.

Pentru că este al doilea an în care echipa a jucat în play-out și e vorba despre orice echipă, ci despre una dintre cele mai mari echipe din România, cu o istorie fantastică, un club uriaș și normal că nu este plăcut pentru suporterii dinamoviști. Sunt convins că ei vor veni aproape de echipă. Dar noi avem obligația să ne pregătim foarte bine, echipa să arate foarte bine. Și atunci cu siguranță suporterii vor fi alături de noi”

Eugen Neagoe a avut liniște 30 de minute la Dinamo! Suporterii au scandat "Demisia" în prima repriză cu Viitorul
Eugen Neagoe a avut liniște 30 de minute la Dinamo! Suporterii au scandat “Demisia” în prima repriză cu Viitorul

Presiunea este una uriașă pe umerii lui Neagoe. Antrenorul dinamovist știe că nu își permite prea multe rezultate modeste la început de mandat, iar programul nu îl ajută deloc. Dinamo are un program de foc în primele trei etape: meciuri cu Viitorul, U Craiova și CFR Cluj.

  • 10.000 de euro este salariul lui Neagoe la Dinamo
  • 2 ani are contract Eugen Neagoe la “câini” 

 

 

Tags: