Sport

Eugen Neagoe a pierdut un titular pentru Farul – Universitatea Craiova! Ce a pățit și când ar urma să revină la antrenamente. Exclusiv

Eugen Neagoe se confruntă cu probleme de lot înaintea partidei cu Farul Constanța. Mihai Căpățînă s-a accidentat, iar oltenii speră să îl recupereze în cel mai scurt timp.
04.02.2023 | 21:14
Eugen Neagoe a pierdut un titular pentru Farul  Universitatea Craiova Ce a patit si cand ar urma sa revina la antrenamente Exclusiv
Eugen Neagoe, noi probleme de lot la Universitatea Craiova. Un titular s-a accidentat înaintea partidei cu Farul Constanța. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se pregătește de confruntarea cu Farul Constanța, care este programată luni, de la ora 20:00. Eugen Neagoe a primit vești proaste înaintea întâlnirii de la Ovidiu, iar tehnicianul alb-albaștrilor nu se va putea baza pe unul dintre titularii obișnuiți din ultimele două partide din SuperLigă.

Eugen Neagoe, probleme de lot înainte de Farul – Universitatea Craiova. Oltenii speră să îl recupereze pentru derby-ul cu CFR Cluj

Eugen Neagoe și-a propus să câștige cele trei puncte din întâlnirea cu Gică Hagi, iar tehnicianul alb-albaștrilor vrea ca jucătorii să se autodepășească cu Farul Constanța. Din păcate, „Geană” nu se poate baza pe unul dintre cei mai importanți jucători din linia de mijloc.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Mihai Căpățînă s-a accidentat la un antrenament al Universității Craiova, iar mijlocașul juveților și-a sucit două degete după o căzătură zdravănă. Nu poate fi luat în calcul pentru partida cu Farul Constanța.

Din informațiile FANATIK, staff-ul medical face eforturi mari pentru a-l recupera pe Mihai Căpățînă într-un timp scurt. Oltenii speră ca mijlocașul să fie apt de joc la derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj, care este programat la cinci zile distanță de partida cu trupa lui Gică Hagi, mai exact sămbătă, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Mihai Căpățînă s-a dovedit a fi un jucător important la Universitatea Craiova. Acesta s-a adaptat la orice sistem folosit de tehnicienii alb-albaștrilor de-a lungul competiției și a reprezentat o soluție bună pentru banda dreaptă a apărării, atunci când oltenii aveau probleme în acest post.

Pe lângă adaptarea rapidă la mai multe poziții în teren, Mihai Căpățînă s-a făcut observat și prin rezistența sa la efort. Mijlocașul oltenilor a fost printre cei mai buni jucători de pe teren cu FC Hermannsdat, scor 2-0, acesta fiind chiar și la un pas de gol, însă mingea a lovit bara porții apărate de Karlo Letica.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe, înainte de Farul Constanța – Universitatea Craiova: „Trebuie să arătăm și mai bine decât în primele două jocuri”

Eugen Neagoe a prefațat partida Farul Constanța – Universitatea Craiova, iar tehnicianul oltenilor a declarat că oltenii vor să câștige cele trei puncte puse în joc. „Geană” a mărturisit ca așteaptă revederea cu Gică Hagi, chiar la o zi după ziua de naștere a legendei fotbalului românesc.

„Este o partidă importantă atât pentru noi, cât și pentru Gică Hagi. Și ei își doresc să câștige acest joc, la fel ca și noi. Pe mine mă interesează foarte mult ca băieții să fie în cea mai bună dispoziție la ora jocului, pregătiți suntem. Mai avem mâine un antrenament la Craiova, după vom pleca spre Constanța.

ADVERTISEMENT

Echipele mari își doresc tot timpul să își impună jocul, asta ne dorim și noi, iar luni seara să reușim să câștigăm acest joc. Îi voi ura la mulți ani personal mâine (n.r. lui Gică Hagi), iar luni ne vom și întâlni”, a declarat Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe știe cum pot oltenii să umple stadionul „Ion Oblemenco” la derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj. Antrenorul de 55 de ani a declarat că o victorie și un joc spectaculos împotriva celor de la Farul Constanța ar aduce mai mulți suporteri în „vulcanul” din Bănie.

„Asta îmi doresc să se întâmple în continuare, iar noi suntem cei care vor putea aduce suporterii în stadion. Sunt convins că dacă vom reuși să facem un rezultat bun cu Farul, suporterii vor fi alături de băieți la partida cu CFR Cluj. Au nevoie și merită să fie lângă ei, doar așa putem să reușim”, a spus tehnicianul Universității Craiova.

  • 27 de ani are Mihai Căpățînă
  • 21 de meciuri are mijlocașul la Universitatea Craiova în SuperLigă
  • 700.000 de euro este cota lui Mihai Căpățînă, conform transfermarkt

  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,85 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul Constanţa – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT