Sport

Eugen Neagoe a sărit la Marius Croitoru la finalul meciului U Cluj – FC Argeș 1-1. Primele reacții și de la ce ar fi plecat conflictul. Update

Eugen Neagoe a fost la un pas să se ia la bătaie cu Marius Croitoru la finalul partidei dintre Universitatea Cluj și FC Argeș. Mihai Stoica și Andrei Vochin au reacționat.
14.11.2022 | 20:41
Eugen Neagoe a sarit la Marius Croitoru la finalul meciului U Cluj  FC Arges 11 Primele reactii si de la ce ar fi plecat conflictul Update
Eugen Neagoe e pe locul 13 în SuperLiga, cu doar 18 puncte. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
14-11-2022
19:42

Mihai Stoica și Andrei Vochin, contre după conflictul Neagoe-Croitoru

Mihai Stoica a declarat la Orange Sport că arbitrul a procedat corect când i-a despărțit pe cei doi antrenori: „Îți spun eu că nu se băteau. Dar trebuie să arăți cât mai nervos, îți spun din propria experiență. Eu zic că dacă Chivulete a intervenit, e foarte bine. Arbitrii trebuie să facă asta, să încerce să aplaneze”.

De celalaltă parte, Andrei Vochin nu a fost deloc de acord cu opinia managerului general al FCSB:„Recomandarea pentru arbitri e să stea și să observe foarte bine ce se întâmplă”, a punctat consilierul președintelui FRF.

Mihai Stoica nu s-a lăsat însă, și și-a susținut în continuare punctul de vedere: „E o mare prostie. Oamenii pot face și prostii. Să presupunem că se ajunge la corecții fizice. E foarte bine să întâmpine și să nu se ajungă la așa ceva. Dacă un arbitru intervine și nu se ajunge la așa ceva, e foarte bine. Dacă stă și se uită cum oamenii își scot dinții… Andrei spune că asta e recomandarea. Dar mi se pare greșită. Iar cei mai mulți arbitri intervin”.

Universitatea Cluj continuă criza după 1-1 pe teren propriu cu FC Argeș, însă „studenții” sunt convinși că meritau să câștige cu piteștenii.

Eugen Neagoe, explicații despre conflictul de la finalul meciului cu Marius Croitoru: „Eram amândoi supărați”

La finalul meciului, Eugen Neagoe s-a dus nervos la Marius Croitoru, iar cei doi și-au aruncat vorbe grele. Antrenorii au fost despărțiți de către staff-uri și de centralul Andrei Chivulete, înainte ca lucrurile să fie scăpate de sub control. VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a refuzat să vină la interviuri la finalul partidei, în timp ce Eugen Neagoe a „driblat” elegant reporterii, deși a fost la un pas de bătaie cu antrenorul lui FC Argeș: „Nu s-a întâmplat nimic. Eram amândoi supărați. Am dat mâna apoi, am vorbit și nu am nicio problemă cu el. Îl știu din perioada în care era jucător și mi-a fost adversar”. 

Antrenorul Universității Cluj nu înțelege cum echipa sa a ratat victoria în acest meci: „I-am felicitat pentru atitudine, pentru jocul pe care l-am făcut în această seară. Ne-am dominat adversarul în totalitate. Un șut pe poartă și un gol. Noi am avut 19 șuturi pe poartă. Am dominat copios și cred că meritam să câștigăm fără doar și poate. Bară… am avut de toate mai puțin goluri.

ADVERTISEMENT

Am pierdut două puncte mari și vreau să le mulțumesc suporterilor pentru că au fost aproape de noi până la final. Ei apreciază tot ce facem pe teren și când jucăm de maniera asta n-am ce să le reproșez băieților”.

Neagoe a făcut o schimbare inspirată, ceea ce a salvat un punct pentru U Cluj: „Remacle a fost foarte aproape să fie titular. Bic a avut o problemă și am început cu el în caz că nu poate termina jocul. E primul lui gol în campionat și avem un punct și datorită lui. Nu sunt un antrenor defensiv și nu am fost niciodată. Trebuie să jucăm în funcție de adversar. Nu totdeauna ne iese ce antrenăm și ce ne propunem”, a spus antrenorul după U Cluj – FC Argeș 1-1, pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Remacle, mesaj tăios pentru Marius Croitoru: „Vreau să îi dedic golul”

Francezul Remacle a reușit să egaleze pentru Universitatea Cluj, deși a început meciul pe banca de rezerve și nu l-a iertat pe Marius Croitoru: „Sunt fericit că am marcat și dau totul pe teren atunci când joc. U Cluj are suporteri extraordinari și mă bucur că am venit aici. Trebuia să câștigăm și antrenorul mi-a spus să fiu pregătit pentru că ma va trimite pe teren.

Mi-a spus cu cinci minute înainte și eram gata din punct de vedere mental. Au avut doar două ocazii și au luat două puncte. Nu suntem mulțumiți. Trebuie să continuăm la fel și sper că vom câștiga. 

ADVERTISEMENT

Plecăm în vacanță, ne întoarcem pe 3 decembrieși trebuie să câștigăm cu Petrolul. Vreau să îi dedic golul lui Marius Croitoru pentru că am fost la Botoșani la un moment dat”, a declarat autorul golului.

Ioan Filip, frustrat la finalul meciului cu FC Argeș: „Am luat un gol prostesc, de copii”

Ioan Filip a fost și el extrem de supărat după ce echipa sa a ratat ocazii uriașe: „Am început relaxați prima repriză și am luat un gol prostesc, de copii. Parcă nu a vrut să intre azi. Mă bucur că a intrat Remacle și a egalat, pentru că avea nevoie de încredere.

Clar, două puncte pierdute. Am avut 19 ocazii. Joc unde mă pune mister, nu am ce să fac. Încerc să mă ajut pe mine și îi ajut și pe ceilalți”, a spus și mijlocașul Ioan Filip.

Ștefan Vlădoiu: „Cred că meritam să câștigăm detașat meciul ăsta”

Jucătorul împrumutat de Universitatea Craiova la U Cluj e de părere că echipa e pe un trend ascendent: „Am luat gol la singura ocazie și cred că meritam să câștigăm detașat meciul ăsta. Ne dă încredere pentru viitor și e important că am jucat bine. Vorbeam cu băieții înainte de meci că ne împing de la spate. Când ataci te duc spre poartă și îi auzi. 

Cred că toată lumea a vorbit că toate meciurile sunt echilibrate. Mioveni a făcut un meci foarte bun și nu cred că mai există favorite. CFR Cluj a câștigat foarte greu. Trebuie neapărat să câștigăm cu Petrolul chiar dacă nu vom face un meci bun”, a spus Ștefan Vlădoiu.

ADVERTISEMENT