Fotbal intern

Un fost antrenor al “Ştiinţei” dă verdictul: “Aceea este adevărata Craiova”

Un fost antrenor al Stiintei da verdictul Aceea este adevarata Craiova

De-a lungul timpului mai mulți foști jucători și antrenori ai „Științei” s-au pus de o baricadă sau alta a conflictului care a rupt Craiova fotbalistică în două. Suporterii olteni se împart între echipa din Liga 1 Betano, condusă de Mihai Rotaru, în timp ce o parte a fanilor olteni au rămas fideli Craiovei din Liga a 3-a, care îl are la timonă pe Adrian Mititelu. FANATIK a stat de vorbă cu fostul jucător și antrenor al Craiovei, Eugen Neagoe, cel care ne-a vorbit despre preferințele sale în această dilemă.

Întrebat de reporterii FANATIK care este echipa sa favorită dintre cele două echipe ale Craiovei, Neagoe a răspuns: „După mine Craiova este cea din Liga 1, pentru că la fiecare joc este susținută de 25-30.000 de suporteri. E foarte iubită, are absolut tot ce îi trebuie pentru performanță. Chiar dacă știu și anumite lucruri care s-au întâmplat la Craiova, de asta și spun că actuala Universitatea Craiova din prima ligă este adevărata U Craiova, echipa oltenilor și așa ar trebui să fie.”

Ce spune Eugen Neagoe despre posibilitatea de a antrena Universitatea Craiova

Actualul antrenor al lui Sepsi Sfântu Gheorghe a vorbit despre posibilitatea de a prelua U Craiova, formație aflată în prezent pe locul 3 în Liga 1 Betano: „Eu sunt oltean, dar deocamdată Craiova are antrenor. Depinde de foarte multe aspecte. Sincer, nu vă pot da un răspuns pentru că nu știu ce se va întâmpla. E o echipă mare, de tradiție.”

Eugen Neagoe și-a spus opinia în ceea ce privește „adevărata Craiova”

Eugen Neagoe a fost legitimat ca jucător la Universitatea Craiova, între 1986 și 1993. El a câștigat un titlu (1991) și două Cupe ale României (1991, 1993) alături de trupa din Bănie, înainte de a se transfera în prima divizie maghiară, la Vasas Budapesta. De asemenea, a fost antrenor al echipei în două mandate, în 2005 și 2009, dar și secund al formației oltene în 2010, când a stat alături de Victor Pițurcă.

Tags: