Fotbal intern

Eugen Neagoe, afectat de moartea lui Martin Tudor: „De două nopți îl visez. Dumnezeu l-a luat să apere poarta Raiului”

01.04.2020 | 12:14
Eugen Neagoe afectat de moartea lui Martin Tudor De doua nopti il visez Dumnezeu la luat sa apere poarta Raiului
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a colaborat cu Martin Tudor în staff-ul lui Victor Pițurcă la FCSB, FC U Craiova sau Al Itiihad și a recunoscut că a fost extrem de afectat de moartea fostului portar.

Eugen Neagoe, devastat de moartea lui Martin Tudor

Martin Tudor, fostul portar de la FCSB sau CFR Cluj, a decedat la 43 de ani, după ce a suferit un infarct.

ADVERTISEMENT

Din 2010, după retragerea din activitatea de jucător, Martin Tudor a devenit antrenor de portar și a lucrat, printre alții, cu Victor Pițurcă și Eugen Neagoe, secund în staff-ul fostului selecționer la FCSB, FC U Craiova sau Al Ittihad.

Eugen Neagoe recunoaște că este foarte afectat de moartea lui Martin Tudor și admite că fumatul, de care „Geană” s-a lăsat după problemele avute în timpul meciului Dinamo – Craiova, ar putea fi una dintre cauzele decesului.

ADVERTISEMENT

Vă rog să mă credeți că nu pot să îmi revin. De două nopți îl visez doar pe Martin Tudor. Nu mai pot! Eram buni prieteni. Am lucrat împreună în staff-ul lui Piți la Steaua, Universitatea Craiova, Al Ittihad și am foarte multe amintiri cu el.

Am auzit că s-a consumat foarte mult după ce a văzut că am fost luat cu salvarea de pe Național Arena și ar fi făcut un preinfarct în Turcia. Cred că era mai bine dacă lăsa țigările, după ce i s-a descoperit că are probleme la inimă”, a declarat Eugen Neagoe, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

„Ziua de naștere a fiicei sale este joi”

Eugen Neagoe dezvăluie că înmormântarea lui Martin Tudor va avea loc miercuri, pe 1 aprilie, chiar cu o zi înainte de aniversarea fiicei fostului portar, Carla.

Eu am renunțat definitiv la țigări. Ultima țigară am fumat-o chiar înainte de acel meci de pe Național Arena. Nu știu dacă Tudor mai fuma în ultima perioadă, dar a plecat dintre noi prea de tânăr.

ADVERTISEMENT

Este nedrept, dar poate că Dumnezeu a vrut să ia la el un portar foarte bun ca să apere poarta Raiului. Din câte am auzit înmormântarea lui Martin Tudor are loc miercuri, iar joi este ziua fetei sale. Este tare dureros.

Tudorică își iubea enorm copiii. Fiica lui și-a făcut o dată ziua de naștere împreună cu noi la arabi, atunci când a venit în vizită la tatăl ei. Am vorbit și cu Piți. Și el este devastat. El ținea la Tudorică ca la copilul lui”, admite Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT