Sport

Eugen Neagoe, anunț categoric înainte de Universitatea Craiova – FC Argeș: „Nu aș vrea să îi resuscităm, așa cum am făcut-o cu FC Voluntari”. Video

Eugen Neagoe vrea să se revanșeze în fața suporterilor juveților la partida Universitatea Craiova - FC Argeș. „Geană” speră să vadă o atitudine mai bună din partea elevilor săi.
28.02.2023 | 15:28
Eugen Neagoe anunt categoric inainte de Universitatea Craiova  FC Arges Nu as vrea sa ii resuscitam asa cum am facuto cu FC Voluntari Video
Eugen Neagoe, anunț categoric înainte de Universitatea Craiova - FC Argeș. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe așteaptă o schimbare radicală în atitudinea jucătorilor alb-albaștrilor pentru confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Partida Universitatea Craiova – FC Argeș este programată miercuri, de la ora 18:00, iar oltenii vor să câștige cele trei puncte puse în joc.

Eugen Neagoe, categoric înainte de Universitatea Craiova – FC Argeș: „Suntem obligați să avem o atitudine corectă”

Invincibili pe stadionul „Ion Oblemenco” în 2023, oltenii se gândesc la cele trei puncte din confruntarea cu FC Argeș. Eugen Neagoe le-a transmis elevilor săi că trebuie să uite de înfrângerea cu FC Voluntari și să arate o altă atitudine împotriva trupei lui Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

„Venim după un joc nereușit, un rezultat foarte rău, prost din punctul meu de vedere. Le-am spus băieților ieri înaintea antrenamentului că este istorie acel joc, trebuie să ne concentrăm pe partida de mâine. Va fi o partidă dificilă, așa cum i-am văzut pe cei de la FC Argeș în ultimul joc, chiar dacă au pierdut cu FCSB.

Au în componența lotului jucători valoroși, foarte mulți jucători străini, iar unii dintre ei sunt de valoare și dornici să revină probabil acolo unde au fost cu ceva timp în urmă, unii dintre ei au jucat și în liga secundă din Franța. Este mai puțin important ce va face FC Argeș, foarte importantă este atitudinea pe care trebuie să o avem încă din primul minut”, a declarat Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe le-a trimis un mesaj elevilor săi, care trebuie să fie mult mai motivați pe teren cu FC Argeș. Oltenii se așteaptă la un public numeros pe stadionul „Ion Oblemenco” de 1 martie, iar doamnele și domnișoarele vor avea acces liber pe arena din Bănie.

„Atitudine pe care nu am avut-o în prima repriză la Voluntari și nu doar la Voluntari. Mâine suntem obligați să avem o atitudine foarte corectă. Facem această meserie, avem calități și talent, dar fără atitudine și implicare este greu. Sunt convins că jucătorii noștri și-au dat seama de greșelile făcute și nu le vom repeta.

ADVERTISEMENT

Ne dorim din tot sufletul să începem primăvara cu o victorie, știu că majoritatea suporterilor noștri sunt supărăți pentru ultimul rezultat, e logic. Nu am avut o prestație așa cum ne-am dorit. Foarte mulți au făcut deplasarea la București și la final nu aveam de ce să ne bucurăm, rezultatul a fost rușinos”, a spus „Geană”

„Nu aș vrea să îi resuscităm și pe cei de la FC Argeș, așa cum am făcut cu FC Voluntari”

Trupa lui Marius Croitoru este în criză de rezultate în SuperLigă, argeșenii fiind fără victorie de la reluarea campionatului. Eugen Neagoe speră ca jucătorii din ofensiva Universității Craiova să își facă treaba cu FC Argeș și să nu repete greșelile din etapa trecută.

ADVERTISEMENT

„Știu ce s-a întâmplat în toamnă, dar mâine este alt joc și sunt convins că băieții știu ce s-a întâmplat în toamnă și nu vom mai repeta aceleași greșeli. Nu aș vrea să îi resuscităm și pe cei de la FC Argeș, așa cum am făcut și cu FC Voluntari. Când nu aveau apă, ne-am dus noi rapid și i-am ajutat.

Sunt dezamăgit de jocul nostru și vreau ca jucătorii noștri de atac să aibe reușite, mă refer și la mijlocașii ofensivi. Trebuie să avem o circulație mai bună cu minge și fără minge. Nu avem timp de regrete, jucătorii pe care îi avem în lotul nostru sunt cei mai valoroși”, a mărturisit tehnicianul alb-albaștrilor.

Eugen Neagoe a primit vești bune înaintea partidei Universitatea Craiova – FC Argeș. „Geană” îi va avea la dispoziție pe Bogdan Vătejelu, suspendat în etapa precedentă, și Vladimir Screciu care revine după o accidentare la formația din Bănie.

„Sunt jucătorii pe care ne bazăm în acest moment, iar noi trebuie să credem în ei. Este posibil să apără schimbări, vor apărea în lot doi jucători care nu au făcut parte din deplasarea de la Voluntari, este vorba de Vătejelu și Screciu care este apt de joc”, a declarat „Geană”.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,45 este cota pentru „1x și sub 3,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – FC Argeș

ADVERTISEMENT