Fotbal intern

Eugen Neagoe anunță revenirea lui Nicușor Bancu înainte de Universitatea Craiova – Sepsi: „Va face parte din lot, este apt”. Video

Eugen Neagoe a primit o veste bună înainte de Universitatea Craiova - Sepsi. „Geană” a anunțat că Nicușor Bancu va face parte din lotul oltenilor din ultima partidă din campionat.
27.05.2023 | 16:34
Eugen Neagoe anunta revenirea lui Nicusor Bancu inainte de Universitatea Craiova  Sepsi Va face parte din lot este apt Video
Eugen Neagoe anunță revenirea lui Nicușor Bancu înainte de Universitatea Craiova - Sepsi: „Va face parte din lot, este apt”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a primit întâriri înainte de ultima partidă de pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar tehnicianul „alb-albaștrilor” a declarat că Nicușor Bancu va fi în lot. Universitatea Craiova – Sepsi se va juca duminică, de la ora 20:00, iar oltenii sunt cu gândul la cele trei puncte și speră la cupele europene.

Eugen Neagoe anunță revenirea lui Nicușor Bancu la Universitatea Craiova înaintea partidei cu Sepsi: „Va face parte din lotul de 20”

Universitatea Craiova își joacă ultima carte pentru cupele europene pe stadionul „Ion Oblemenco”, însă oltenii așteaptă un rezultat favorabil și din partida CFR Cluj – Farul. Eugen Neagoe i-a mobilizat pe elevii săi înaintea confruntării din Bănie și speră la victorie.

ADVERTISEMENT

„În primul rând mi-aș fi dorit să fim pe o poziție mai bună și cred că meritam acest lucru, dar realitatea este că suntem pe locul patru cu șanse să urcăm pe locul trei. Am tras și un semnal de alarmă dacă mai trebuia, dar băieții sunt conștienți de importanța jocul de mâine seară.

Le-am spus să se concentreze doar la ce avem de făcut, nu să ne intereseze cealaltă partidă CFR Cluj – Farul. Nici eu nu vreau să știu ce se întâmplă în timpul jocului, este foarte important pentru noi să terminăm acest campionat cu o victorie, chiar dacă se va termina cu un rezultat nedorit la Cluj

ADVERTISEMENT

Ne-ar avantaja ca CFR Cluj să nu câștige și noi să câștigăm acest joc, am prelungi acest campionat cu o săptămână. Nu aș vrea să intrăm în vacanță, nu aș vrea să fie ultimul joc oficial mâine seară și să mai pregătim un joc. Aș vrea să ne despărțim frumos în ultimul joc oficial din campionat și trebuie să o tratăm așa cum se cuvine”, a spus Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe a anunțat că Nicușor Bancu va fi în lotul Universității Craiova pentru partida cu Sepsi, fiind primul meci în care va fi alături de colegii săi după aproximativ șase luni. „Geană” a dezvăluit că „Bancone” este 90% din capacitatea lui.

ADVERTISEMENT

„Doar de concentrare este vorba pentru că fizic suntem bine. Accidentări avem, Vătăjelu nu va face parte din lot, Căpățînă și Baiaram sunt suspendați. Ca o noutate în lotul nostru de 20 va face parte și Nicușor Bancu. După o perioadă destul de lungă ne-a lipsit, dar mâine seară va fi alături de noi, suporteri și sper să câștigăm.

Nicușor se pregătește aproape normal, însemnând 90%. Încă nu a avut contacte foarte tari la antrenamente, colegii lui îl menajează și nu îl atacă decisiv. Este un jucător foarte important, căpitanul echipei ne-a lipsit jumătate de an. Știu că a lipsit din decembrie și mă bucur enorm că și-a revenit și este apt pentru acest meci”, a declarat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe așteaptă meciuri spectaculoase în ultima etapă din play-off: „Încă nu au intrat în vacanță. FCSB – Rapid va acea o încărcătură foarte mare”

Deși Farul Constanța, Rapid, FCSB și Sepsi nu pot urca în clasamentul din SuperLiga, Eugen Neagoe este de părere că ultima etapă din play-off va avea confruntări spectaculoase. Tehnicianul oltenilor i-a avertizat pe jucătorii „alb-albaștrilor” înaintea partidei cu covăsnenilor, care vin după succesul din Cupa României Betano.

„De multe ori echipele care își realizează obiectivele și vin mai mult relaxați la un joc oficial, atunci se poate întâmpla orice. Momentul în care nu ești pregătit și nu intri cu atitudine de învingător, atunci este foarte dificil să câștigi împotriva oricărui adversar.

Chiar dacă Farul a câștigat campionatul încă nu a intrat în vacanță. Mai au un meci oficial și va un meci disputat, așa cum va fi și jocul dintre FCSB și Rapid, o să vedeți ce joc spectaculos și cu o încărcătură foarte mare va fi. Nu aș vrea să se întâmple ceva de asta am discutat cu băieții și vom trata cu responsabilitate acest meci”, a declarat „Geană”.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,60 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – Sepsi

ADVERTISEMENT