Sport

Eugen Neagoe așteaptă o minune în ultima etapă a play-off-ului: „Voi fi suporterul Farului”

Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, nu se așteaptă la prea multe înainte de meciul CFR Cluj - Farul Constanța.
23.05.2023 | 00:06
Eugen Neagoe asteapta o minune in ultima etapa a playoffului Voi fi suporterul Farului
Meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Universitatea Craiova, contand pentru Play-Off Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Rapid Giulesti din Bucuresti, luni 22 mai 2023. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe nu prea mai are speranțe la locul trei, chiar dacă Universitatea Craiova a reușit să câștige în zece oameni pe terenul Rapidului.

Eugen Neagoe consideră că U Craiova merita să spere la titlu până în ultima etapă: „Nu știu dacă e un an ratat”

Eugen Neagoe a fost impresionat de atitudinea jucătorilor săi la meciul cu Rapid„Am făcut un meci foarte bun și a fost un efort foarte mare. Au dat dovadă de caracter și ăsta e spiritul Craiovei să ne batem până la final pentru victorie și să fie hotărâți”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, antrenorul a punctat că jocul echipei nu mai fost la nivelul din ultimele etape: „Nu am făcut un meci foarte bun, așa cum a fost cu Farul și FCSB, e foarte greu. Dacă nu câștigau la Sfântu Gheorghe atunci da, dar nu cred că se vor încurca în ultima etapă.

Să nu văd mâine prin presă vreun titlu că cei de la Farul nu și-au apărat șansele sau nu știu ce au făcut”, a parat antrenorul oltenilor, o eventuală „convocare” la comisii.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe nu are speranțe prea mari că Farul o va încurca pe CFR Cluj: „E un meci care nu contează pentru ei”

Deși Universitatea Craiova mai are șanse matematice la locul trei, Eugen Neagoe nu crede că „marinarii” vor mai fi motivați să câștige împotriva echipei lui Dan Petrescu: „E normal să intre în vacanță jucătorii lor importanți, pentru că e un meci care nu contează pentru ei”.

Antrenorul „leilor” e convins că Farul va folosi o echipă formată mai mult din rezerve: „Probabil nu va juca aceeași echipă cum a fost la FCSB. Poli Iași a câștigat așa cu Dinamo. Voi fi suporterul celor de la Farul și al lui Gică Hagi. Chiar i-am felicitat că au reușit să câștige campionatul”. 

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Neagoe îi asigură pe suporteri că Universitatea Craiova va lupta până în ultima clipă: „E important pentru noi să câștigăm acasă în fața celor de la Sfântu Gheorghe. Vor veni montați să câștige și ei, dar vom încerca să facem tot ceea ce depinde de noi”.

Eugen Neagoe este mulțumit de ceea ce a realizat la Universitatea Craiova: „Nu știu dacă e un an ratat. Dacă vorbim de 2023, echipa cred că a arătat bine și meritam să ne batem la campionat până în ultima etapă, după cum am jucat în aceste nouă meciuri”.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă a play-off-ului din SuperLiga, Universitatea Craiova va întâlni pe teren propriu pe Sepsi Sfântu Gheorghe, iar campioana Farul Constanța va juca în deplasare cu CFR Cluj. „Leii” sunt la 2 puncte de ardeleni.


  • 1,93 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – Sepsi

ADVERTISEMENT