Fotbal intern

Eugen Neagoe continuă ”războiul” cu fanii lui Dinamo: ”Au ajuns unde și-au dorit”

22.04.2021 | 15:02
Eugen Neagoe continua razboiul cu fanii lui Dinamo Au ajuns unde siau dorit
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Eugen Neagoe, continuă ”războiul” cu fanii lui Dinamo și consideră că aceștia sunt vinovați pentru dezastrul în care a ajuns în acest moment clubul.

Îniantea meciului tur din semifinalele Cupei României, tehnicianul a acordat un interviu pentru FANATIK în care i-a acuzat pe suporterii ”câinilor” și în care a spus că nu ar fi o tragedie dacă formația va retrograda.

ADVERTISEMENT

Neagoe a fost contestat de la venirea sa în Ștefan cel Mare, acolo unde a rezistat foarte puțin timp, el plecând după ce a suferit un infarct miocardic la al doiloea meci pe banca lui Dinamo.

Fanii lui Dinamo, arătați cu degetul de Eugen Neagoe

”Nu mai sunt supărat, nu am nicio răutate vizavi de conducerea celor de la Dinamo. Sunt prieten cu mulți oameni care conduc sau au condus Dinamo. Acei suporteri, care nu m-au dorit din prima zi, au tot ce și-au dorit, și-au îndeplinit obiectivul. Eu am plecat”, și-a început Eugen Neagoe atacul la adresa fanilor lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Am stat un meci și încă 20 de minute pe bancă. Ei și-au dorit ca eu să nu continui la Dinamo, obiectivul a fost îndeplinit. Ei conduc clubul, au rezultatele pe care le au. Nu mă interesează ce se întâmplă la Dinamo absolut deloc”, a mai spus tehnicianul pentru digisport.ro.

”Dinamo a avut jucători formidabili, de nivel mondial, tot respectul pentru cei care au făcut istorie, dar este istorie. Ceea ce se întâmplă acum e realitatea din acest moment. Dinamo are în componența lotului jucători valoroși. Sincer, poate și eu mi-aș dori jucători de la Dinamo, dar nu știu dacă vom putea aduce. Poate dacă rămâne vreun jucător liber”, a continuat Neagoe.

ADVERTISEMENT

Neagoe o dă exemplu pe Schalke 04

”Uitați-vă ce se întâmplă în Europa, la noi. Și U Cluj, Petrolul, Farul, Poli Timișoara, Rapid, Craiova, Brașovul sunt branduri. Acum ce să facem? În ultima etapă din Bundesliga s-a hotărât soarta unei echipe mari din Bundesliga, Schalke 04.

Va merge în liga a doua, se va organiza, vor fi mult mai atenți la ce vor face și, cu siguranță, vor reveni după un an în prima ligă. Chiar nu mă interesează asta cu brandurile.

ADVERTISEMENT

Suporterii au ajuns unde și-au dorit. În urmă cu doi ani, când am semnat cu Dinamo, ei, din prima secundă, au început să mă conteste. Ok, a fost dorința lor, au ajuns ei la conducere. Ei conduc în acest moment”, a încheiat Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT
Tags: