Fotbal intern

Eugen Neagoe continuă războiul cu suporterii lui Dinamo: ”Să facă și primul 11”

30.07.2019 | 21:36
Eugen Neagoe continua razboiul cu suporterii lui Dinamo Sa faca si primul 11

Antrenorul Eugen Neagoe continuă războiul cu suporterii echipei Dinamo București, care l-au contestat încă din prima sa zi la gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare. Tehnicianul a suferit un infarct pe banca tehnică la meciul cu Universitatea Craiova și nu a fost prezent la partida din runda precedentă cu CFR cluj, atunci când ”câinii” au fost conduși de secundul Sebastian Moga.

Eugen Neagoe continuă războiul cu suporterii lui Dinamo: ”Ar trebui consultaţi, chemaţi la şedinţe”

”Sper să ajungă la Dinamo un antrenor care va fi pe placul suporterilor, pentru că este destul de greu, totul se răsfrânge asupra echipei în momentul în care suporterii încep să îl conteste din primul minut. Eu nu mi-am imaginat că poate să se întâmple aşa ceva. Acei suporteri ar trebui consultaţi, chemaţi la şedinţe. Eu i-aş sfătui să facă şi primul 11, dacă au timp. Să meargă să discute cu antrenorul. Să facă primul 11”, a declarat Eugen Neagoe în războiul pe care îl are cu suporterii lui Dinamo.

”Eu nici nu am reziliat, nici demisia nu mi-am dat-o, sunt încă antrenorul lui Dinamo. Oricum, tot ce s-a întâmplat… Înţelegeam dacă echipa câştigase campionatul şi eu venisem să culeg roadele muncii făcute în campionatul precedent. Nu s-a întâmplat aşa, Dinamo a avut cea mai proastă clasare din istoria clubului. Eu am venit într-un moment foarte greu sau cel mai greu moment din istoria clubului a fost momentul când am venit eu”, a mai spus tehnicianul pentru Telekom Sport.

Eugen Neagoe este urcat îm ambulanță după ce a suferit un infarct la meciul Dinamo – Universitatea Craiova

”Au început să mă conteste dinainte de a ajunge la Dinamo”

”Dacă suporterii şi-au dorit altceva, îmi pare rău că nu am ştiut şi au început să mă conteste efectiv încă dinainte de a ajunge eu la Dinamo. Nu am crezut şi nu mi-am imaginat că ei vor continua cu asemenea contestaţii, pentru că eu cred că am demonstrat ce pot să fac la echipele pe care le-am antrenat”, a mai afirmat în încheiere Eugen Neagoe.

Dinamo a încercat să aducă un nou antrenor la echipă după ce Eugen Neagoe i-a anunțat că are nevoie de o pauză și au negociat cu Leo grozavu, Viorel Moldovan și Dorinel Munteanu, dar rând pe rând toate variantele au picat. În acest condiții, variantele șefilor ”câinilor” pentru meciul de vineri cu Academica Clinceni sunt tot mai puține, iar FANATIK a aflat că pe banca tehnică la întâlnirea din etapa a patra din Casa Pariurilor Liga 1 se va afla tot secundul Sebastian Moga.

Tags: