Fotbal intern

Eugen Neagoe, dezamăgit după Craiova – Sepsi 1-0: „În această seară nu meritam nimic”

29.04.2019 | 20:25
Eugen Neagoe dezamagit dupa Craiova  Sepsi 10 In aceasta seara nu meritam nimic

Universitatea Craiova a reușit o victorie clară în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1 Betano. Chiar dacă tabela de scor a arătat la final doar un 1-0, oltenii au dominat meciul și au avut mai multe ocazii prin care puteau să se desprindă. Antrenorul lui Sepsi, Eugen Neagoe, recunoaște faptul că formația sa a jucat foarte slab pe noul Oblemenco.

Eugen Neagoe, după Craiova – Sepsi 1-0: „Au meritat victoria”

Neagoe s-a arătat supărat de jocul prestat de echipa sa în această seară: „Am făcut un meci modest, am jucat slab. Craiova a meritat victoria. Bravo lor! Îi felicit pentru cele trei puncte. Din păcate noi am suferit foarte mult, nu ne-am creat ocazii de a marca. Le-am dat prea ușor mingea. Avem jucători tehnici care nu le-au pus prea multe probleme. Au fost jocuri în playoff în care meritam mai mult, dar în această seară nu. Cred că este cel mai prost joc al nostru contra Craiovei în acest sezon.”

Cât despre posibilitatea de a ajunge pe banca oltenilor, Neagoe a spus: „Craiova are antrenor. Papură e un fost coleg. L-am felicitat, i-am urat succes în continuare, chiar dacă eram supărat că am pierdut. Eu sunt acum la Sfântu Gheorghe. Sincer nu știu ce va fi din vară încolo. Important este să fim sănătoși. Nu știu dacă voi mai rămâne, eu mai am contract un an de zile.”

Eugen Neagoe a vorbit după înfrângerea suferită de Sepsi în fața lui U Craiova
Eugen Neagoe a vorbit după înfrângerea suferită de Sepsi în fața lui U Craiova

Gabriel Vașvari, după Craiova – Sepsi 1-0

Și Gabriel Vașvari a vorbit după înfrângerea de pe Oblemenco: „Din păcate nu am putut să câștigăm, să luăm măcar un punct de aici. Dar a venit acel gol al lui Cicâldău. Am încercat să stăm compacți pe faza defensivă și să ieșim foarte rapid pe contraatac. Din păcate nu ne-a ieșit prea bine în seara asta. Dacă am adunat doar un punct din acest playoff, nu știu ce ar fi de spus. Cert este că jocul nu ne iese. Din păcate nu știm ce s-a întâmplat ce putem face în playoff”, a spus mijlocașul, la Digi Sport.

Și după acest meci, Sepsi rămâne cu un singur punct în play-off.