News

Eugen Neagoe, despre condamnarea lui Ioan Niculae: „Acum am aflat! O să avem o discuție cu toată lumea”. Exclusiv

18.02.2021 | 18:35
Eugen Neagoe despre condamnarea lui Ioan Niculae Acum am aflat O sa avem o discutie cu toata lumea Exclusiv
ADVERTISEMENT

Ioan Niculae, patronul celor de la Astra Giurgiu, a fost condamnat la cinci ani de închisoare, decizia fiind una definitivă. FANATIK a stat de vorbă cu Eugen Neagoe, antrenorul echipei giurgiuvene, la scurt timp după ce omul de afaceri şi-a aflat sentinţa în dosarul Interagro.

Dani Coman a oferit prima reacție în exclusivitate pentru FANATIK, după ce vestea condamnării patronului Astrei Giurgiu a lovit ca un trăznet, într-un moment în care la Astra erau deja probleme cu banii. Ba, mai mult, unele voci chiar cereau excluderea echipei din Liga 1 din cauza scandalului de dopaj.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe tocmai aflase și el despre decizia de condamnare a lui Ioan Nicolae și era extrem de afectat. O nouă lovitură pentru Astra, cu doar două zile înainte de meciul cu Dinamo și condițiile în care l-a pierdut și pe Budescu, transferat la arabi.

Prima reacție a lui Eugen Neagoe după condamnarea lui Ioan Niculae: „Îi doresc multă putere și sper să treacă peste asta!”

Ioan Niculae tocmai a primit cinci ani cu executare în dosarul Interagro…

– Chiar acum am aflat! E un moment dificil pentru Astra Giurgiu. Însă cel mai dificil este pentru domnul Niculae și familia dânsului. Eu îi doresc multă putere chiar dacă dumnealui este o persoană extrem de puternică. Sper să treacă peste această perioadă grea pentru el și familia dânsului. Mi-e greu să vorbesc despre asta.

ADVERTISEMENT

Sper ca echipa să nu fie afectată din punct de vedere financiar. Nu prea am ce să mai comentez în această situație. O veste extrem de dură, mai ales că vine înaintea meciului cu Dinamo. Însă îmi pare rău în primul rând pentru domnul Ioan Niculae pentru că trece poate prin cel mai dificil moment din viața sa. Pentru nimeni nu e ușor.

Pe jucători credeți că o să îi afecteze?

– Probabil! Eu însă sper să nu îi afecteze. O să avem o discuție mâine cu toată lumea. Ei au dat dovadă de mare caracter până acum și sunt niște băieți admirabili, au trecut peste toate problemele care s-au ivit la echipă și sper la fel să se întâmple în continuare.

ADVERTISEMENT

Condamnarea lui Ioan Niculae vine exact înaintea meciului Astra – Dinamo

Condamnarea lui Ioan Niculae pică într-un moment cum nu se poate mai prost pentru Astra Giurgiu, care duminică o va întâlni pe teren propriu pe Dinamo, de la ora 20:30.

Astra se află abia pe locul 13 în Casa Pariurilor Liga 1, cu doar 25 de puncte în 23 de etape, cu un punct mai puțin decât Dinamo, care se afllă pe locul 12: „Din păcate jucăm pe niște terenuri…și toate celelalte probleme care se ivesc, au început accidentările, care sunt cât mai frecvente la toate echipele. Și nu e vorba doar de terenurile pe care se joacă, ci unde ne desfășurăm antrenamentele. Bazele de antrenamente sunt foarte, foarte mult în spate față de ce ne dorim noi”, a mai spus antrenorul Astrei Giurgiu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe o antrenează pe Astra Giurgiu începând din data de 11 noiembrie 2020 și a semnat un contract cu giurgiuvenii valabil până la data de 30 iunie 2022.

ADVERTISEMENT