Eugen Neagoe se victimizează după înfrângerea cu Dinamo: „Lumea s-a speriat de poziția noastră din clasament”

Eduard Popa   
in Liga 1 Betano
09/02/2019, 22:44
Eugen Neagoe se victimizează după înfrângerea cu Dinamo: „Lumea s-a speriat de poziția noastră din clasament”
Eugen Neagoe a acuzat arbitrajul după meciul cu Dinamo

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Sepsi Sfântu Gheorghe a pierdut și al doilea meci în 2019. Covăsnenii au pierdut cu Dinamo, scor 0-1, după un penalty obținut de Simon Zenke și transformat de Dan Nistor. La finalul partidei, antrenorul Eugen Neagoe a fost foc și pară la adresa arbitrilor, conduși de Sebastian Colțescu.

„Ce pot să spun mai multe. Bravo lor, celor de la Dinamo, să meargă în playoff. Dacă toată lumea vrea să meargă în playoff, foarte bine. Mai contează ce am văzut eu în timpul jocului? Voi ați văzut mai bine ca mine, legat de acea fază și de tot meciul”, a spus tehnicianul lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

Eugen Neagoe a vorbit după înfrângerea cu Dinamo

Neagoe crede că nu se vrea ca Sepsi Sfântu Gheorghe să joace în play-off în acest sezon: „Mai sunt trei jocuri, nouă puncte puse în joc. Sincer, nu cred că avem nicio șansă. Asta e părerea mea. Indiferent de poziția noastră. Nu cred că avem nicio șansă. Acum cred că toată lumea s-a speriat de poziția noastră din clasament. Au simțit și șefii cum e să fii în vârful clasamentului. Aștept să văd cine ne va arbitra la meciul cu Mediaș”, a spus tehnicianul lui Sepsi.

După înfrângerea cu Dinamo, locul lui Sepsi Sfântu Gheorghe în play-off se clatină. Sepsi are 33 de puncte, cu 4 mai multe decât Hermannstadt, FC Botoșani și Gaz Metan, formații care au însă un meci mai puțin față de trupa lui Neagoe.

Închide ×