Fotbal intern

Eugen Neagoe, după Sepsi-Craiova 1-0: “Am jucat contra echipei mele de suflet, dar am câştigat meritat”

30.07.2018 | 09:15
Eugen Neagoe dupa SepsiCraiova 10 Am jucat contra echipei mele de suflet dar am castigat meritat

Sepsi Sfântu Gheorghe a reuşit o victorie surprinzătoare în faţa Craiovei, scor 1-0, în etapa a doua a noului sezon din Liga 1. Chiar dacă a fost adversar, la finalul partidei, antrenorul covăsnenilor Eugen Neagoe şi-a arătat încă o data ataşamentul pentru echipa la care a cunoscut cele mai mari bucurii.

Tehnicianul Eugen Neagoe s-a arătat mulţumit de jocul prestat de formaţia sa în faţa echipei oltene: “A fost o euforie, sunt trei puncte mari, o victorie importantă. Cred că a fost un spectacol, dar nu am făcut cel mai bun joc. Dacă reușeam asta, trebuia să învingem cu o diferență de trei goluri. Am avut multe ocazii, dar nu am reușit să marcăm decât un gol”.

Eugen Neagoe, după Sepsi-Craiova 1-0: “Nu ne-au pus în dificultate în niciun moment”

Eugen Neagoe susţine că echipa sa a câştigat pe merit şi că a studiat pe îndelete jocul adversarilor: “Am jucat împotriva echipei mele de suflet, respect foarte mult Craiova, dar am câștigat pe merit. Nu ne-am pus în dificultate în niciun moment. Știam miscările lui Mitriță și l-am anihilat foarte bine. Știam că adversarul era foarte periculos pe contre, am urmărit multe meciuri din sezonul trecut. Este foarte greu să joci împotriva unei astfel de echipe. Dacă îi dai spații îți poate pune mari probleme, dar nu a fost cazul în această seară.

I-am felicitat pe baieți și le-am spus că așa arată o echipă adevărată, solidă, foarte puternică. Cu toate astea, Craiova va fi una dintre echipele care se vor bate la campionat. Suporterii nostri au fost la înălțime și mă bucur că am reușit să le oferim aceasta victorie”, a spus Eugen Neagoe, la finalul partidei.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, Universitatea Craiova, în partida disputată duminică. Gazdele au dominat meciul şi au marcat golul victoriei în repriza secundă, prin Tandia în minutul 61, după o centrare a lui Yasin Hamed.

Sepsi, învinsă în prima etapă, în deplasare, de nou-promovata Hermannstadt (0-1), a obţinut astfel prima sa victorie din acest sezon, în timp ce craiovenii rămân cu punctul obţinut pe teren propriu în partida cu Poli Iaşi (0-0). Mai mult, oltenii au ajuns la 3 meciuri fără gol înscris, după ce au pierdut şi Supercupa României cu scorul de 0-1 în faţa celor de la CFR Cluj.

Eugen Neagoe, antrenor la Sepsi din noiembrie

Eugen Neagoe a ajuns la Sepsi Sfântu Gheorghe în luna noiembrie a anului trecut. Antrenorul român a preluat formaţia covăsneană din zona retrogradării şi treptat a dus Sepsi în afara zonei retrogradării. Neagoe a adus şi mai mulţi fotbalişti care au contribuit decisiv la salvarea de la retrogradare. Printre ei se numără şi Ibrahima Tandia, cel care a marcat golul decisiv contra Craiovei. Tandia a venit liber de contract de la FC Tours şi a marcat până acum 6 goluri şi 2 pase decisive în 18 meciuri jucate în Liga 1.

Pentru Craiova urmează acum duelul de vineri, cu cei de la FC Botoşani, în timp ce Sepsi va juca sâmbătă pe terenul celor de la Astra Giurgiu.