Fotbal intern

Eugen Neagoe face curățenie la Dinamo! Jucătorii aduși de Rednic, OUT. EXCLUSIV. FANATIK confirmat!

01.07.2019 | 20:55
Eugen Neagoe face curatenie la Dinamo Jucatorii adusi de Rednic OUT EXCLUSIV FANATIK confirmat

UPDATE, 1 iulie, ora 21.00. Dinamo a anunţat lista oficială a “disponibilizaţilor”. Clubul a pus pe site-ul oficial un comunicat prin care a explicat că a ales să se despartă de fotbaliştii aduşi de Mircea Rednic. Simon Zenke şi Christovao, plecările anunţate în exclusivitate de FANATIK, au fost confirmate. De asemenea, alţi fotbalişti care fuseseră transferaţi pe filiera Rednic-Luana au fost puşi pe liber. Singurul care nu a semnat încă rezilierea este Reda Jaadi, belgianul de origine marocană refuzând să plece din cauză că este îndrăgostit de o prezentatoare TV din România!


9 iunie, ora 17.01. Este o perioadă agitată la clubul Dinamo. Ionuț Negoiță l-a dat afară pe Mircea Rednic la finalul sezonului și l-a numit în funcția de antrenor pe Eugen Neagoe. Fanii au luat foc și îl vor pe Rednic înapoi. Ultrașii au trecut și la fapte. Au scris pe zidurile stadionului mesaje macabre anti-Negoiță și au aruncat cu materiale pirotehnice la hotelul Rin, acolo unde au dus și o cruce cu numele patronului dinamovist. Iar prezentarea noului antrenor s-a amânat după ce fanii dinamoviști au intrat în sala de conferințe de la Săftica. 

Eugen Neagoe face curățenie la Dinamo! Jaadi, Christovao și Zenke, OUT

Însă conducătorii nu vor să facă niciun pas înapoi în ciuda acestor presiuni. Ionuț Negoiță a declarat că Eugen Neagoe este antrenorul clubului și FANATIK a aflat că noul tehnician a trecut la fapte. După transferurile lui Straton și Răuță, Dinamo începe să scape de unii jucători aduși de Rednic. Astfel, Dinamo urmează să se despartă de Simon Zenke, Alexander Christovao și Reda Jaadi.

FANATIK a aflat că celor trei jucători li s-a propus rezilierea contractului și, cel mai probabil, cei trei vor părăsi “haita” în această vară. Chiar dacă s-a apucat de treabă, Neagoe nu are liniște la club. Fanii au anunțat că nu îl vor, amintind și câteva declarații pe care Neagoe le-a făcut împotriva lui Dinamo înainte să vină în șoseaua Ștefan cel Mare. Suporterii îi cer și capul directorului general, Bogdan Bălănescu.

Mircea Rednic a anunțat că se va întoarce la Dinamo doar dacă va pleca Bălănescu, fapt ce a creat o presiune suplimentară pe umerii noului director general. Ultrașii au protestat cu petarde și bannere acasă la Bălănescu, căruia i-au cerut demisia de la Dinamo. Situația rămâne una încordată la club, în condițiile în care într-o săptămână Eugen Neagoe nu a fost prezentat oficial ca fiind noul antrenor de la Dinamo.

Eugen Neagoe in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contand pentru playoff-ul Ligi 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, luni 29 aprilie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Simon Zenke, Alexander Christovao și Reda Jaadi, OUT de la Dinamo! FOTO: Eugen Neagoe in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contand pentru playoff-ul Ligi 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Jaadi, transferat pe 50.000 de euro de Dinamo

Simon Zenke a fost adus de Mircea Rednic la Dinamo în noiembrie 2018. El a venit din postură de jucător liber de contract și a prins 22 de meciuri în actuala stagiune pentru “câini” având un gol marcat. Cota de piață a lui Zenke este de 300.000 de euro.

Alexander Christovao a venit la Dinamo în ianuarie 2019 de la Sosnowiec, o echipă din campionatul Poloniei. Atacantul angolez a fost suspendat în Polonia 10 etape, pedeapsă care s-a reportat și în România. A debutat într-un meci cu Poli Iași și a bifat 9 meciuri în play-out la Dinamo, echipă pentru care nu a înscris niciun gol. Cota de piață a angolezului este de 100.000 de euro.

Reda Jaadi (foto jos) este unul dintre puținele transferuri pe bani din era Negoiță. Adus pe 50.000 de euro de la Antwerp, dinamoviștii au avut așteptări mari de la Jaadi. Nu a rupt gura târgului în cele 14 meciuri în care a evoluat la Dinamo și a înscris un gol. Cota de piață a lui Reeda este de 350.000 de euro.

Simon Zenke, Alexander Christovao și Reda Jaadi, OUT de la Dinamo! FOTO Fotbalistii dinamovisti Reda Jaadi si Dan Nistor parasesc tristi terenul dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti,
Simon Zenke, Alexander Christovao și Reda Jaadi, OUT de la Dinamo! FOTO Fotbalistii dinamovisti Reda Jaadi si Dan Nistor parasesc tristi terenul dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti,
  • 10.000 de euro pe lună este salariul lui Eugen Neagoe la Dinamo
  • 4000 de euro pe lună este salariul lui Alexander Christovao