Fotbal international

Eugen Neagoe, aproape de o mutare neaşteptată. Anunţul făcut azi în presa din Grecia

17.05.2019 | 20:02
Eugen Neagoe aproape de o mutare neasteptata Anuntul facut azi in presa din Grecia

Eugen Neagoe este aproape de o mutare neaşteptată, dar în acelaşi timp şi importantă pentru viitorul său ca antrenor. După ce şi-a încheiat înţelegerea cu Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă pe care a preluat-o în iarna lui 2018 în situaţie critică, în luptă pentru supravieţuire, ca un an mai târziu să reuşească o calificare absolut fenomenală în play-off, Eugen Neagoe şi-a creat o bună imagine şi are mai multe opţiuni.

Eugen Neagoe, foarte aproape de a deveni rival pentru Răzvan Lucescu în Grecia

Eugen Neagoe s-a aflat şi pe lista Craiovei, mai ales că el este oltean, dar a intrat şi în atenţia unor cluburi de afară. Unul dintre acestea este foarte aproape de a bate palma cu tehnicianul care s-a aflat şi în stafful echipei naţionale, ca secund în ultimul mandat al lui Victor Piţurcă. După cum recunoştea chiar el, Eugen Neagoe are mari şanse să devină rival din viitorul sezon pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei.

Sunt ceva discuții și în țară, dar și în străinătate. Discut cu un club din Grecia, din prima ligă. Trebuia să merg azi până acolo, probabil că voi merge mâine să discutăm mai concret” a declarat Eugen Neagoe pentru postul Digi Sport vineri dimineaţă. Echipa cu care fostul antrenor al lui Sepsi este foarte aproape de a se înţelege este ocupanta locului 4 la finalul ultimului sezon, Atromitos Atena.

Eugen Neagoe a dus pe Sepsi Sfântu Gheorghe în play-off
Eugen Neagoe a dus pe Sepsi Sfântu Gheorghe în play-off

La Atromitos joacă Busuladzic, fostul mijlocaş al lui Dinamo

Atromitos nu e un club mare în Grecia, precum cele trei puteri din Atena (Olympiakos, Panathinaikos, AEK) sau mai nou clubul la care antrenează Răzvan Lucescu şi a ieşit neînvins campion, PAOK Salonic, e cotat în jur de 17-18 milioane euro, însă în ultimii ani, cu austriacul Damir Canadi pe bancă, a dovedit multă stabilitate şi constanţă, intrând de fiecare dată în primele patru.

La Atromitos patron este grecul Georgios Spanos. În echipă se află şi fostul jucător de la Dinamo, bosniacul Azer Busuladzic, dar căpitan este mijlocaşul uruguayan Javier Umbides. Alţi străini din lot sunt portarul ungur Balasz Megyeri şi brazilianul Madson.