Fotbal intern

Eugen Neagoe, foc și pară pe arbitru la finalul meciului cu FC Argeș: „A descoperit mersul pe jos”

24.04.2021 | 21:19
Eugen Neagoe, foc și pară pe arbitru la finalul meciului cu FC Argeș: „A descoperit mersul pe jos”
Antrenorul Astrei s-a dezlănțuit la adresa centralului Andrei Antonie. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

S-a lăsat cu scandal la finalul meciului pierdut de Astra Giurgiu pe teren propriu, scor 0-1, în fața celor de la FC Argeș. Mai presus de prestația modestă a elevilor săi și a jocului ultra-defensiv al oaspeților, pe Eugen Neagoe l-a scos din minți arbitrajul lui Andrei Antonie.

Motivul? Acesta a refuzat să acorde lovitură liberă în prelungiri, deși Yann Boe-Kane s-a ales cu arcada spartă în urma contactului cu un piteștean. „A ieșit plin de sânge, n-a dat fault”, a răbufnit tehnicianul, acuzându-l pe central că l-a trimis în tribune fără a avea un motiv întemeiat.

ADVERTISEMENT

Fosta campioană se află pe locul al patrulea în clasamentul play-out-ului Ligii 1, cu 23 de puncte, la doar o lungime în spatele adversarilor din această seară și așteaptă vizita Chindiei Târgoviște. Partida este programată miercuri, 28 aprilie, la ora 14:00.

Eugen Neagoe acuză arbitrajul după înfrângerea suferită în fața Argeșului

Ce mai contează dacă este drept sau nedrept? Ăsta este rezultatul. La fotbal ratezi, dai în bară, dar poți să pierzi jocul fără ca adversarii să își creeze vreo ocazie.

ADVERTISEMENT

Eu cred că rezultatul este nedrept. Argeșul nu a avut nicio ocazie, dar a reușit să câștige. Întâmplare sau coincidență, dar în urmă cu ceva timp am jucat cu FC Argeș, aveam șanse mari la play-off, același arbitru, într-un contact, lui Graovac i s-a spart fața, iar arbitrul se interesa de jucătorul Argeșului. 

Acum, i-a spart arcada unui jucător (n.r.Yann Boe-Kane), era în afara careului, dar trebuie să dai fault. Ăsta e regulamentul pentru toată lumea. Nu s-a dat nimic. Nu a fost în careu, dar dă fault.

Nu mă gândesc la nimic, arbitrii sunt oameni, dar pot și ei greși. Adversarii joacă foarte dur. I-am zis și înainte de meci, dar văd că lasă jocul doar într-o parte.

ADVERTISEMENT

La ai mei, când le sparge fața, nu se întâmplă nimic. Domnul Antonie este inventatorul, a descoperit mersul pe jos. Ăsta e domnul Antonie, arogant, plin de el.

Nu l-am jignit, nu l-am înjurat. I-am zis doar «Bravo, ți-ai făcut datoria, ai arbitrat foarte bine», dar nu l-am jignit. Dacă îl jigneam, dă-mă afară.

Dar dacă acum nu am voie să mai vorbesc. I-am zis, spune, te-am înjurat, am vorbit urât? Asta este acum. Putem să comentăm în fața domnului Antonie?

ADVERTISEMENT

Eu sunt un simplu muritor, lucrez, sunt antrenor, dar o fac cu onestitate. Dar să nu ai voie să zici absolut nimic… De ce i-a spart fața ăluia și nu iei nicio măsură? Dacă asta este o exprimare greșită, nu am voie să spun nimic, îmi asum”, a declarat Eugen Neagoe la finalul partidei, vizibil iritat de arbitrajul lui Andrei Antonie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri