Fotbal intern

Ei sunt jucătorii pe care Eugen Neagoe îi dă afară de la Dinamo. EXCLUSIV

05.06.2019 | 14:32
Ei sunt jucatorii pe care Eugen Neagoe ii da afara de la Dinamo EXCLUSIV

Mircea Rednic a reziliat contractul cu Dinamo, informație anunțată EXCLUSIV de FANATIK, iar la câteva ore distanță după despărțirea de „Puriu”, Eugen Neagoe a fost numit antrenor principal al „câinilor”. A doua zi după toată această nebunie, Neagoe s-a așezat la masă cu șefii de la Dinamo și au stabilit împreună lista jucătorilor de care nu are nevoie pentru 2019/2020.

Zenke, Mandanda, frații Jaadi și Christovao, pe lista jucătorilor pe care Neagoe îi dă afară de la Dinamo!

FANATIK a aflat lista jucătorilor de care Dinamo se va despărți în zilele următoare după plecarea lui Mircea Rednic și sosirea lui Eugen Neagoe. Unii se aflau și pe lista neagră a lui Rednic, la alții a decis Neagoe să se renunțe.

Printre cei care vor părăsi „haita” se numără portarul Mandanda, al cărui împrumut de la Charleroi a expirat și nu se va mai discuta cu belgienii, apoi Reda și Nabil Jaadi, Zenke, Christovao, Kabashi și Ndiaye. Un semn de întrebare există în dreptul lui Dussaut, la care Rednic dorea să renunțe, dar Neagoe încă nu e hotărât.

Simon Zenke (dreapta) a dezamăgit la Dinamo în 2019, el marcând un singur gol în meciul din play-out cu Chiajna. Sursa: sportpictures.eu

Patru străini pe care Neagoe se bazează: Papazoglou, Aliji, Klimavicius și Montini!

Dintre jucătorii cu care Mircea Rednic a încercat să construiască o trupă care să se bată pentru primele locuri în sezonul viitor vor mai continua doar câțiva cu Dinamo. Toți au avut cifre bune în tricoul „câinilor”.

FANATIK are informații că Eugen Neagoe și-a dat acordul pentru ca patru dintre jucătorii străini sosiți în ultimele luni în „Groapă” să continue și în sezonul următor. „Geană” se va baza pe grecul Papazoglou, pe Montini, dar și pe apărătorii Klimavicius și Aliji. Cert este că va fi iar un „du-te vino” la echipă în pauza de vară, pentru că se va renunța la 7-8 jucători și vor veni cam tot atâția. Deocamdată Neagoe nu a vorbit cu șefii clubului despre nici un fost elev de-al său de la Sepsi, deși s-au vehiculat variantele Ousmane Viera și Sato.

Mattia Montini a explodat la Dinamo, fiind debutant într-o primă ligă. Italianul va fi om de bază și cu Eugen Neagoe. Sursa foto: sportpictures.eu
  • 10.000 de euro pe lună este contractul lui Eugen Neagoe cu Dinamo, acesta semnând până în iunie 2021
  • 1 victorie a avut Neagoe pe banca lui Sepsi în 2019, în deplasare la Gaz Metan, dar a reușit să-i ducă pe covăsneni în play-off, o performanță remarcabilă pentru Sf. Gheorghe