Fotbal intern

Eugen Neagoe: „Îmi pare rău de nea Gigi Mulţescu. Nu mă interesează problemele lui Dinamo“

13.04.2021 | 21:41
Eugen Neagoe Imi pare rau de nea Gigi Multescu Nu ma intereseaza problemele lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Astra a câştigat cu 1-0 manşa tur a semifinalei de Cupa României cu Dinamo şi a luat o opţiune importantă pentru calificarea în ultimul act. La finalul partidei, Eugen Neagoe, antrenorul giurgiuvenilor, s-a arătat mulţumit de jocul defensiv, nu şi de cel ofensiv.

La retur, Eugen Neagoe nu-l va mai înfrunta, însă, pe Gigi Mulţescu, care şi-a anunţat demisia după înfrângerea din această seară. Înlocuitorul lui va fi Dusan Uhrin, care a oferit prima reacţie, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Krpic, în minutul 4, la prima acţiune ofensivă a gazdelor. Portarul dinamovist este principalul vinovat la golul primit pe colţul scurt, dar marcajul larg al lui Deian Sorescu a contribuit la reuşita astralilor.

Eugen Neagoe: „Nu mă interesează ce se întâmplă la Dinamo“

„Îmi pare rău pentru nea Gigi, un antrenor valoros, un om de valoare, dinamovist, era cel mai în măsură să continue, e decizia lui, îl respect foarte mult.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să fim bucuroși că am câștigat, nu am primit gol, mi-aș fi dorit să marcăm mai multe, a avut și Dinamo ocazii.

Răduţ are o problemă musculară. Sper să revină cât mai rapid. Cel mai probabil, după meciul de vineri cu Dinamo, va reveni la antrenamente şi Răduţ.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu dacă, vineri, prindem Dinamo într-un moment favorabil nouă. Ceea ce ne dorim noi îşi doresc şi ei. Sunt într-o poziţie pe care nu şi-o doresc. Va fi un meci disputat şi sper să reuşim să câştigăm şi vineri, cum am făcut-o şi astăzi.

Este complicată situaţia de la Dinamo. Le doresc multă sănatăte, să-şi rezolve problemele. Nu mă interesează ce se întâmplă la ei, mă interesează doar ce se întâmplă la noi. Să nu avem probleme medicale. 

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe: „N-am fost lucizi. Voiam mai mult pe atac“

Astăzi, m-a deranjat că nu am ţinut mai mult de minge, nu am avut posesia. Dacă ţineam de minge, Dinamo trebuia să forţeze, să se descopere, ne cream şi alte situaţii de a marca.

N-am fost lucizi, inspiraţi, am pierdut repede mingile şi a trebuit să coborâm şi să ne apărăm. În rest, băieţii au dat dovadă de caracter, ca de fiecare dată. Au fost disponibili la efort, au făcut foarte bine faza de apărare. Voiam ceva mai mult pe atac“, a declarat Eugen Neagoe, la interviul de la finalul partidei.

Meciul retur este programat pentru 12 mai, de la ora 18:00. Câştigătoarea acestei duble va înfrunta în ultimul act al Cupei României, într-un meci cu trofeul pe masă, învingătoarea dintre Universitatea Craiova şi Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

ADVERTISEMENT
Tags: