Sport

Eugen Neagoe negociază preluarea echipei FC U Craiova! Ar putea să bată palma în următoarele ore. Exclusiv

Flavius Stoican a fost dat afară de la FC U Craiova, iar numele lui Eugen Neagoe este unul dintre primele vehiculate pentru preluarea echipei.
04.11.2021 | 16:00
Eugen Neagoe negociaza preluarea echipei FC U Craiova Ar putea sa bata palma in urmatoarele ore Exclusiv
Eugen Neagoe, în cărți pentru preluarea celor de la FC U Craiova după demiterea lui Stoican: "Ne punem la masă!". Exclusiv
ADVERTISEMENT
04-11-2021
14:01

Eugen Neagoe, la negocieri cu șefii celor de la FC U Craiova!

Eugen Neagoe negociază preluarea echipei FC U Craiova. Din informațiile FANATIK, cele două părți ar putea să ajungă la un acord în următoarele ore după ce, interimarul Bobi Verdeș a anunțat și el că va pleca de la echipă. 

FC U Craiova s-a despărțit de Flavius Stoican la mai puțin de o lună de când antrenorul a preluat formația olteană. Adrian Mititelu a decis să îl demită pe tehnician la două zile după remiza cu Rapid.

Eugen Neagoe, în cărți pentru preluarea celor de la FC U Craiova

Ruptura dintre Mititelu și Stoican a intervenit în momentul în care antrenorul l-a titularizat pe Bradley Diallo cu Rapid, deși patronul echipei dăduse ordin să nu îl mai vadă pe fundașul central în echipă, după gafele cu FCSB și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

După demiterea lui Flavius Stoican, unul dintre cele mai vehiculate nume pentru preluarea echipei este Eugen Neagoe. El a negociat cu Mititelu și după demiterea lui Adrian Mutu, însă atunci nu s-au pus de acord.

“Dacă cei de la FC U Craiova vor să negocieze cu mine, ne punem la masă şi vedem”

Contactat de FANATIK, Eugen Neagoe s-a declarat dispus să reia negocierile cu FC U Craiova după ce postul de antrenor principal a devenit vacant în Bănie:

ADVERTISEMENT

“Nu ştiam că a plecat Stoican. Sunt puţin surprins pentru că nu ştiu ce s-a întâmplat. Dacă cei de la FC U Craiova vor să negocieze cu mine, ne punem la masă şi vedem. 

Dar, deocamdată nu am discutat cu nimeni de la FC U Craiova. Nici nu am ştiut că a plecat Stoican de la echipă.”, a spus Neagoe pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Neagoe în urmă cu o lună: “Îi mulţumesc domnului Mititelu pentru interes”

Eugen Neagoe a negociat cu Adrian Mititelu şi în urmă cu o lună, după ce a plecat Adrian Mutu de la FC U Craiova, însă atunci cele două părţi nu au ajuns la un acord. Tehnicianul spunea atunci că nu exclude o colaborare pe viitor:

“Nu este momentul să preiau acum FC U Craiova. Vreau să le mulţumesc celor de acolo, domnului Mititelu, pentru interes.

ADVERTISEMENT

Mai contează dacă am negociat sau nu? Atât pot să spun că nu este momentul să vin acum la echipă. Eu le urez mult succes în meciurile care urmează şi încă o dată îi mulţumesc lui Adrian Mititelu“, a spus Neagoe la începutul lunii octombrie.

Fanii, mesaj dur împotriva lui Mititelu: “Nici măcar pușcăria nu i-a băgat mințile în cap”

Suporterii celor de la FC U Craiova l-au atacat pe Adrian Mititelu după ce l-a demis pe Flavius Stoican, afişând un mesaj dur pe reţelele de socializare la adresa patronului oltenilor:

“Se pare că un anumit personaj, nu îi spunem numele, nu a învățat nimic în 20 de ani de activitate în domeniul ăsta, interval în care aproape a reușit să omoare cea mai frumoasă echipă a fotbalului românesc.

Nici măcar pușcăria nu i-a băgat mințile în cap, ba dimpotrivă, acțiunile sale sunt mai auto-distructive parcă decât oricând… Probabil că erau șanse de a scăpa de retrogradare cu Stoican, de aceea Mititelu “cel mare” (adică cel din pușcărie) l-a demis pe noul, deja fost, antrenor. Motivul? Că nu i-ar fi respectat indicațiile tactice.

În felul ăsta o să ne îndepărteze și pe ăia puțini care am rămas alături de echipă de atația ani, timp în care a fost într-o comă profundă, și o să ajungem să ni se scârbească tuturor atunci când auzim de sportul ăsta….”, se arată în mesajul fanilor de pe pagina FC Universitatea Craiova.

  • 54 de ani are Eugen Neagoe
  • 2009 este ultimul an în care Neagoe a antrenat U Craiova

 

ADVERTISEMENT