Sport

Elvir Koljic a revenit la U Craiova după 4 luni și jumătate. Mesajul lui Eugen Neagoe pentru atacant: „S-a pregătit foarte bine!”. Update exclusiv

Eugen Neagoe se pregătește de debutul oficial pe banca Universității Craiova, după ce și-a rezolvat litigiul cu U Cluj. „Geană” primește întâriri în linia ofensivă a oltenilor.
28.01.2023 | 22:41
Elvir Koljic a revenit la U Craiova dupa 4 luni si jumatate Mesajul lui Eugen Neagoe pentru atacant Sa pregatit foarte bine Update exclusiv
Elvir Koljic a fost introdus în repriza a doua a partidei U Craiova - Hermannstad 2-0. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
28-01-2023
20:49

Elvir Koljic a revenit la Universitatea Craiova după mai bine de 4 luni

Elvir Koljic a revenit în sfârșit pe teren la Universitatea Craiova, după patru luni și jumătate. Atacantul l-a înlocuit pe Rivaldinho în minutul 61, iar Eugen Neagoe a mare încredere în bosniac: „Mă bucur pentru Koljic că a revenit după patru luni și jumătate și pentru Martic că nu a mai jucat de mult 90 de minute. Eu voi face tot ce depinde de mine. El s-a pregătit foarte bine din 4 ianuarie”.

FANATIK a aflat că bosniacul a fost menajat la meciul cu Partizan Belgrad, iar antrenorul a confirmat acest lucru: „Sigur, l-am menajat în unele partide și cred mult în el, așa cum cred și în Markovic, Rivalindinho și alți jucători de atac”, a mai explicat Eugen Neagoe la finalul meciului câștigat cu 2-0 în fața lui Hermannstadt. 

Universitatea Craiova – FC Hermannstadt se va juca sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar oltenii și-au îndreptat atenția spre câștigarea celor trei puncte. Eugen Neagoe a primit vești bune înaintea partidei cu sibienii.

Elvir Koljic se pregătește de revenirea la Universitatea Craiova. Atacantul poate reveni după aproximativ cinci luni de la accidentare

Eugen Neagoe și-a încheiat conturile cu U Cluj și va fi pe banca tehnică a oltenilor în Universitatea Craiova – FC Hermannsdat, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Veștile bune pentru suporterii „alb-albaștrilor” continuă să vină înaintea partidei cu trupa antrenată de Marius Măldărășanu.

ADVERTISEMENT

Există șanse ca Elvir Koljic să fie prezent în lotul Universității Craiova împotriva celor de la FC Hermannstadt, deoarece atacantul și-a revenit după accidentarea suferită. Din informațiile obținute de site-ul nostru, atacantul bosniac s-a antrenat normal alături de olteni, însă rămâne de văzut dacă tehnicianul juveților îl va menaja pentru următoarele partide din SuperLigă.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Elvir Koljic s-a antrenat cot la cot cu jucătorii Universității Craiova în stagiul de pregătire din Antalya. Acesta a fost folosit doar câteva minute de Eugen Neagoe în cantonamentul din această iarnă, bosniacul fiind prezent în repriza secundă a amicalului cu Widzew Lodz.

ADVERTISEMENT

„Dragonul” s-a accidentat în turul din SuperLigă, chiar împotriva celor de la FC Hermannstadt, formația împotriva căreia ar putea să bifeze și prima apariție după leziunea musculară. Bosniacul a bifat șapte meciuri în campionat la gruparea din Bănie, iar oltenii speră să redevină la forma din primele sezoane în tricoul alb-albaștrilor.

Jucătorii Universității Craiova, avertizați de un fost căpitan din Bănie: „Să mai lase telefoanele în pace”

Silvian Cristescu a declarat într-un interviu pentru FANATIKoltenii trebuie să nu mai fie distrași de anumite obiceiuri în timpul liber și să renunțe la ele. Acesta a declarat că mulți jucători ai Universității Craiova își irosesc ziua de odihnă prin oraș.

ADVERTISEMENT

„Sperăm ca la meciul cu FC Hermannstadt să fie pe bancă, contează foarte mult. Ideea este că la meciul acesta au avut și anumite probleme de lot, jucătorii care s-au accidentat în ultimul moment. Sunt trei puncte pierdute, este un lucru foarte rău, dar poate îi trezește pe jucători acest rezultat.

Eu așa sper, până la urmă ține de jucători pentru că antrenorul îi antrezează și le explică, dar trebuie să lase și ei anumite preocupări. Din câte văd și eu cred că știu ce se întâmplă în oraș, mulți sunt pierde-vară prin oraș. Când au zi de odihnă este o zi de odihnă, nu o zi de dus pe la cafele, să mânânci prin oraș.

ADVERTISEMENT

Ziua de odihnă este să mai stai și prin pat, dacă te duci să îți iei micul dejun, prânzul și cina la restaurant stai patru, cinci ore pe un scaun și nu este normal. Să mai lase și telefoanele în pace, dacă aș fi și aș avea o putere le-aș interzice telefonul pe timp de noapte, de la ora 10 seara până la 8 dimineața să fie telefoanele strânse”, a declarat Silvian Cristescu.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru „ambele echipe marchează” la meciul Universitatea Craiova – AFC Hermannstadt

ADVERTISEMENT