Fotbal intern

Neagoe e sincer, după interesul Craiovei: „Nu pot să mint, e echipa la care am câștigat trofee”

08.04.2019 | 23:30
Neagoe e sincer dupa interesul Craiovei Nu pot sa mint e echipa la care am castigat trofee

FCSB a reușit o victorie importantă în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-0, prin golurile înscrise de Harlem Gnohere și Florinel Coman. La finalul partidei, antrenorul covăsnenilor, Eugen Neagoe, s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale din a doua repriză și a vorbit și despre potențiala ofertă de la U Craiova.

Eugen Neagoe a vorbit după FCSB – Sepsi

Antrenorul lui Sepsi a vorbit despre meciul cu FCSB: „Am încercat să revenim. Nu am avut forța pe care ne-o doream. Nu este o scuză, dar am avut și probleme înainte de joc. Gabi Vașvari s-a accidentat și nu a putut juca. Mai avem și alți accidentați. Mi-am dorit foarte mult să nu pierdem acest joc. Am făcut o repriză bună, nu am fost cu nimic inferiori FCSB. În repriza a doua s-au creat spații mari, cei de la FCSB au mai avut și alte ocazii de a marca. Noi am avut ocazii în prima repriză. Dacă puteam să le fructificăm, poate ar fi arătat altfel scorul final.”

El a discutat și despre faza penalty-ului: „Penalty-ul nu l-am văzut. Întotdeauna când am pierdut un joc, nu am pierdut din cauza unui jucător. S-au făcut greșeli colective. Când am câștigat, la fel am spus, că echipa și grupul câștigă un joc. În această seară, dacă am pierdut, suntem de vină toți, nu un singur jucător.”

Eugen Neagoe crede că echipa sa încă mai are șanse la cupele europene

Neagoe a vorbit despre interesul din partea Craiovei

Eugen Neagoe susține că echipa sa va trage cu încredere la locul 4 care asigură locul de cupele europene: „Sigur, jucătorii se gândesc la locul 4, dar dacă nu reușim să adunăm puncte cât mai rapid… Avem două jocuri acum acasă, primul cu Astra. Ar fi extraordinar să îl câștigăm, să urcăm pe locul 5. Dar din punctul meu de vedere echipa noastră s-a autodepășit. Am reușit să ajungem în play-off. Ne întâlnim cu cele cinci echipe foarte bune din campionat, toate foste campioane. Noi suntem o echipă tânără, cu doi ani în ligă. Cu toate astea, putem urca în clasament. Trebuie să fim mai concentrați. Într-adevăr, se simte o relaxare în jocul lor care nu ar trebui să se simtă.”

Tehnicianul lui Sepsi a vorbit și despre o posibilă numire pe banca celor de la Craiova, în locul lui Devis Mangia: „Nu am discutat cu nimeni. Mă așteaptă o perioadă grea, cu jocuri cu echipe valoroase. Nu pot vorbi despre alte echipe. Eu încă mai am contract cu Sepsi. Vom vedea ce ne rezervă viitorul. Nu am cum să mint. Craiova este echipa la care am jucat de foarte mulți oameni, la care am câștigat trofee, dar Craiova are în acest moment un antrenor foarte bun, căruia nu îi pot decât să îi urăsc succes. În acest moment mă gândesc doar la echipa mea, de ce am de făcut la Sfântu Gheorghe.”