Sport

Eugen Neagoe, marele absent din FC Botoșani – Universitatea Craiova! Tehnicianul oltenilor nu și-a încheiat conturile cu U Cluj. Exclusiv

Eugen Neagoe nu se va afla pe banca tehnică a alb-albaștrilor în FC Botoșani - Universitatea Craiova. FANATIK a aflat motivul pentru care tehnicianul nu va fi alături de olteni.
20.01.2023 | 13:45
Eugen Neagoe marele absent din FC Botosani  Universitatea Craiova Tehnicianul oltenilor nu sia incheiat conturile cu U Cluj Exclusiv
Eugen Neagoe, marele absent de la FC Botoșani - Universitatea Craiova! Tehnicianul oltenilor nu și-a încheiat conturile cu U Cluj. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oltenii întâmpină probleme înaintea primei partide oficiale din SuperLigă cu FC Botoșani, care este programată sămbătă, de la ora 20:00, pe stadionul Municipal. Eugen Neagoe nu își poate îndruma elevii, deoarece „Geană” nu și-a încheiat conturile cu U Cluj.

Oltenii întâmpină probleme înaintea reluării SuperLigii. Eugen Neagoe, absent în FC Botoșani – Universitatea Craiova

Eugen Neagoe nu va fi alături de olteni în FC Botoșani – Universitatea Craiova, iar jucătorii juveților vor fi conduși de Ionuț Stancu, antrenorul secund din staff-ul lui Geană. Din informațiile FANATIK, tehnicianul întâmpină probleme în înregistarea contractului cu formația din Bănie.

ADVERTISEMENT

Fostul mare jucător al oltenilor nu și-a încheiat conturile cu Universitatea Cluj, motiv pentru care înțelegerea dintre Eugen Neagoe și Universitatea Craiova nu a putut fi înregistrată. FANATIK a aflat în exclusivitate că oficialii „șepcilor roșii” l-au pus pe Ioan Ovidiu Sabău în funcția de director tehnic, pentru a îngreuna procesul de reziliere al contractului.

Astfel, Eugen Neagoe așteaptă să rezilieze contractul cu clujenii cât mai repede, pentru a-și putea face debutul pe banca Universității Craiova într-un meci oficial. Oficialii formației din Bănie așteaptă o decizie în acest sens săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe și-a dorit foarte mult să ajungă la Universitatea Craiova în această iarnă, așa cum a declarat la prima conferință de presă organizată de olteni. Pentru a deveni liber de contract, tehnicianul va trebui să achite jumătate din suma încasată în perioada petrecută la U Cluj.

Eugen Neagoe, lăudat de Andrei Ivan: „A venit cu idei bune”

Tehnicianul în vârsta de 55 de ani le-a testat forțele oltenilor în stagiul de pregătire din Antalya. La finalul cantonamentului din această iarnă, Andrei Ivan a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Eugen Neagoe, despre care spune că a adus soluții noi la antrenamentele oltenilor.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci greu pentru noi, suntem deja de 11 zile aici, ne-a încărcat Mister foarte mult. A fost un meci de luptă, sunt bucuros că am ieșit cu toții sănătoși și mergem acasă.

„Sunt optimist! Suntem doar la 7 puncte de locul 1, sperăm să facem un meci bun la Botoșani, să câștigăm, să fie bine. Domnul Neagoe a venit cu idei bune, suntem de puțin timp împreună. Nu schimbăm noi antrenorii, și noi vrem victorii, trofee, dar sunt meciuri și meciuri. Uneori, nu putem câștiga.

ADVERTISEMENT

Vreau să marchez cât mai multe goluri pentru Universitatea Craiova și să câștigăm cât mai multe meciuri. Ne dorim să oprim seria celor de la CFR Cluj, vom vedea.”, a declarat Andrei Ivan la finalul stagiului de pregătire din Turcia.


  • 4,70 este cota BETANO pentru pronosticul „X pauză / X final” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT