Fotbal intern

Eugen Neagoe, mesaj incredibil: “Am aceeaşi problemă pe care o are şi George Ţucudean! Trebuie să mă operez!”. Ce spune despre Dinamo. EXCLUSIV

12.08.2019 | 11:20
Eugen Neagoe mesaj incredibil Am aceeasi problema pe care o are si George Tucudean Trebuie sa ma operez Ce spune despre Dinamo EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a ajuns din nou la spital din cauza problemelor la inimă. Antrenorul celor din Ştefan cel Mare are în continuare dificultăţi care pare că nu s-au terminat odată cu episodul de la meciul cu Craiova, când i s-a făcut rău pe bancă şi a trebuit să fie dus de urgenţă la spital. Tehnicianul a explicat că problema la inimă e ceva mai complicată decât se credea iniţial, asemnătoare cu a lui George Țucudean.

Eugen Neagoe are aceeaşi problemă la inimă ca George Ţucudean. Atacantul CFR-ului a suferit două intervenţii până acum

”Am fost în această dimineață (n.r. luni) la un nou control, pentru că sunt ceva probleme. De fapt, mi s-a spus că am aceeași problemă ca și George Țucudean și trebuie să mă operez și eu. O să fac intervenția cât mai repede. Așa că revenirea mea la fotbal se mai prelungește puțin. Sunt acasă, mă simt bine, dar trebuie să mă îngrijesc serios de sănătatea mea! Nu știu exact ce decizie va lua Dinamo” , Eugen Neagoe, exclusiv pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

George Ţucudean, atacantul celor de la CFR Cluj, a suferit până acum două intervenţii pe inimă şi a spus că îşi pune serios problema să se lase de fotbal! Ţucudean s-a operat prima oară la finalul lui martie, la Viena, când clubul ardelean anunţase că are doar o leziune musculară, iar a doua oară în această vară, când a ratat meciul cu Astana din deplasare.

Ţucudean a moştenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White, cel care l-a obligat pe Marius Ţucudean să pună ghetele în cui în anul 1994, la doar 27 de ani. “Eu mă născusem cu sindromul WPW, adică aveam un țesut în plus la inimă care la efort accelera ritmul cardiac, dar la fel de bine putea să-l oprească. Sosise o circulară din Capitală, deoarece Toader, un baschetbalist de la Steaua, care suferea de același sindrom, murise la un antrenament”, povestea Marius Ţucudean, fost fotbalist la UTA şi Dinamo.

ADVERTISEMENT