Sport

Eugen Neagoe, mulțumit după U Craiova – UTA 2-1: „Băieții au dat dovadă de mare caracter!”. Singura nemulțumire: „Doar de-asta sunt supărat în seara asta”

Eugen Neagoe a fost mulțumit după victoria Universității Craiova în duelul de pe teren propriu cu UTA, scor 2-1, lăudându-și jucătorii.
10.03.2023 | 23:24
Eugen Neagoe multumit dupa U Craiova  UTA 21 Baietii au dat dovada de mare caracter Singura nemultumire Doar deasta sunt suparat in seara asta
Eugen Neagoe, mulțumit după U Craiova - UTA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor speră să obțină victorii, indiferent de scor, și în play-off, fiind mulțumit și din punctul de vedere al moralului ridicat pe care elevii săi îl au după ultimele trei meciuri din campionat.

Eugen Neagoe, mulțumit după U Craiova – UTA

Eugen Neagoe a fost mulțumit după victoria obținută de Universitatea Craiova în duelul cu UTA, lăudându-și jucătorii: „Vreau să-i felicit pe băieți, că au dat dovadă de mare caracter, mă refer la Andrei Ivan, care a fost foarte răcit, nici nu știu cum a jucat în seara asta.

ADVERTISEMENT

La fel a fost și Baiaram, Mateiu, Crețu, vine după o accidentare. Nu e ușor pentru noi, dar asta e situația, am spus-o acum, nu înainte de joc, să nu ne găsim un alibi pentru partidă”.

„Băieții merită felicitări, sunt puțin supărat doar pentru că am primit acel gol, pe dominarea noastră. I-am invitat în careul nostru, nu aș vrea să se mai întâmple acest lucru.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim mai responsabili și mai concentrați la fazele fixe. Asta e singura nemulțumire din seara asta. Le mulțumesc suporterilor pentru că ne susțin mereu. Știam că sunt o echipă periculoasă, mai puteam marca goluri în seara asta”. 

„Mă gândesc la problemele noastre, care trebuie rezolvate repede”

„Vlădoiu putea să marcheze și el. Sunt foarte importanți jucătorii care vin de pe bancă în timpul jocului. De-aia suntem aici, să încercăm să facem modificări dacă ceva nu merge bine.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă a fost sau nu penalty, greșeli s-au mai făcut de-a lungul timpului. Nu comentez acel penalty, dar ca joc știam că ei sunt mai agresivi, de trei zile le-am tot spus și asta s-a întâmplat. Cât de liber ar fi vrut cei de la UTA să se joace, că după mergem la alt sport”, a continuat Eugen Neagoe.

„Și cei de la FCSB s-au plâns etapa trecută și cred că au avut dreptate, dar nu intru în detaliu, pentru că deviez de la discuție. Puteam să avem mai multe puncte, dacă eram puțini mai atenți.

ADVERTISEMENT

La Farul am făcut un cadou, le-am dat un penalty când mingea era la noi, nu trebuia să pierdem niciun joc, din punctul meu de vedere. Vom vedea ce vor face adversarii noștri.

Va fi un play-off echilibrat. Nu am nicio preferință, le doresc succes lui Sepsi și lui FC U Craiova. Mereu un derby e un derby. Cine merită, va intra. Eu mă gândesc la problemele pe care le avem și aș vrea să trecem repede peste ele”, a mai spus antrenorul oltenilor.

ADVERTISEMENT