Sport

Eugen Neagoe, neimpresionat de adversari în FCSB – Universitatea Craiova 1-1: “N-au existat în prima repriză!”. Deranjat că Ivan nu merge la națională: “E convocat altul cu jumătate de gol”

Eugen Neagoe și-a felicitat jucătorii după remiza cu FCSB, 1-1 pe Arena Națională. A remarcat prestația Universității Craiova din prima repriză și a trimis săgeți spre selecționer.
19.03.2023 | 07:49
Eugen Neagoe neimpresionat de adversari in FCSB  Universitatea Craiova 11 Nau existat in prima repriza Deranjat ca Ivan nu merge la nationala E convocat altul cu jumatate de gol
Eugen Neagoe, mulțumit de evoluția elevilor săi în FCSB - Universitatea Craiova 1-1. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a ținut să puncteze că echipa sa, care a primit multe critici în ultimul timp, termină din nou la egalitate cu FCSB. Care, în schimb, a fost lăudată pentru jocul prestat. Antrenorul Universității Craiova spune că FCSB nu a existat în prima repriză, iar în partea a doua a avut doar 20 de minute de presiune.

Eugen Neagoe consideră că Universitatea Craiova a dominat o mare parte din partida cu FCSB: “În prima repriză nu au existat”

„Îmi pare rău că n-am reușit să câștigăm, m-am și speriat puțin înaintea jocului, atât de tare era lăudată FCSB. Dar nici n-au ajuns la poarta noastră în prima repriză. Am început modest repriza secundă, au fost 20 de minute de presiune.

ADVERTISEMENT

După minutul 70 iar am forțat, am încercat să împingem jocul, dar n-am reușit să marcăm. Cred că meritam să conducem la diferență mai mare în prima repriză. FCSB n-a existat! Suntem una dintre cele mai tinere echipe din prima ligă, băieții care au intrat pe teren merită felicitări.

E al doilea joc în două luni în care nu reușesc să ne bată aici în casa FCSB-ului. Trebuia să fim mai determinați. Andrei Ivan a avut acea șansă foarte bună în repriza a doua. Dacă era un pic mai rapid, cum este de obicei, puteam să dăm și al doilea gol.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe, deranjat că Universitatea Craiova nu are niciun jucător la lotul național: “În locul lui Andrei Ivan vine altul care a dat jumătate de gol”

Ivan, Markovic și Ișfan au avut ceva probleme medicale. Tocmai din acest motiv am fost nevoit să îi schimb pe parcurs. Ne-au lipsit jucători importanți, dar FCSB nu ne-a pus probleme în prima repriză”, a spus Eugen Neagoe la Digi Sport.

Eugen Neagoe a pus la îndoială selecția făcută de Edi Iordănescu și crede că Andrei Ivan merita să fie la lot. Spune că în locul jucătorului de la Universitatea Craiova, care a marcat 6 goluri în 2023, ajunge la lot un jucător cu “jumătate de gol”. Nu a dat nume, dar a insistat că echipa sa, care nu are om la națională, a fost criticată pe nedrept.

ADVERTISEMENT

Dacă marchezi șase goluri în 9 meciuri nu ar fi normal să aștepți să fii convocat. E convocat altul care a dat jumătate de gol. Suntem la același nivel cu FCSB și am demonstrat în seara asta. Dar noi am fost criticați. Și ei au câștigat un singur meci la diferență mai mare de un gol. Și sunt lăudați pentru jocul spectaculos”, a mai spus Eugen Neagoe.

Universitatea Craiova este la doar două puncte de primele clasate, Farul și CFR Cluj. Va juca pe teren propriu contra campioanei peste o săptămână

După acest rezultat, Universitatea Craiova are 28 de puncte, două mai puține decât FCSB, adversara de sâmbătă. Primele două clasate, Farul și CFR Cluj, au câte 32 de puncte și vor juca duminică în etapa 1 din play-off cu Sepsi, respectiv Rapid. FCSB și CFR Cluj sunt echipele din play-off care au beneficiat de rotunjire.

ADVERTISEMENT

În etapa a doua din play-off, săptămâna viitoare, Universitatea Craiova primește vizita campioanei CFR Cluj. Iar FCSB va avea meci în deplasare pe terenul celor de la Sepsi. Iar Rapid va încerca să obțină revanșa cu Farul, pe propriul teren, după înfrângerea suferită la Ovidiu în sezonul regular.


Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,25 este cota pentru ”ambele marchează” la Universitatea Craiova – CFR Cluj

ADVERTISEMENT